Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m*ka

LEKI NA NERWICE jak odstawic aby nie było zadnych skutków

Polecane posty

biore spamilan lek zastepczy rexetinu, postanowiłam wreszcie go ostawic, moje zdrowie psychiczne na to pozwala i czuje sie b. dobrze....ale jest problem poniewaz fizycznie niedomagam...mam skutki w postacie odczównia braku leku przez orgazniz, objawia sie to jakim osłabieniem, otunanieniem, mam wrazenie zejakby od wewnatrz kopał mnie lekki prad, to pewnie komurkom neuronowym nie jest dostarczana odpowiednia dawka leku i szwankuja. ------------------------- i w tym problem czuje sie naprawde fatalnie najlepiej sie połozyc w tym czasie i nic nie robic..... moze ktos miał podobnie prosze o rade jak temu zapobiec...

Gość najlepiej poradz sie lekarza
i zacznij pic alveo, miedzy innymi bardzo wzmacnia układ nerwowy

Gość tylko i wyłacznie lekarz

mam zmniejszona dawke leku o połowe i az do cwiatki ale nic nie pomaga...juz mam dosc czekania w kolejce do lekarza....bleeeee on wie o moich skutkach ubocznych ale tak to juz bywa ....nie wiem ile to bedzie trwało to nie do zniesienia, takie osłabienie nie da sie normalniefunkcjonowac,....o widzisz rano wstałam i zaczeło sie lekkie prady....wiem ze to smiesznie brzmi ale mam takie własnie odczucia.... ------------------------------------------------------------------------------------ napisz mi cos wiecej co to jest alveo...!!!

wklejam ci linka pierwszego z brzegu, w necie znajdziesz mnostwo na ten temat http://www.pijalveo.com/

Gość chinska spiewaczka
leki sie odstawia TYLKO pod kontrola lekarza, popros o cos "przejsciowego", moze jakies ziolowe tabsy; po za tym z dnia na dzien bedzie lepiej.... powiem ci z doswiadczenia ze wydawalo mi sie ze czuje sie dobrze psychicznie i przerwalam "leczenie" sama, skutki uboczne tez byly itp ale gorsze ze po kilku miesiacach moja depresja wrocila i znowu sie leczylam przez 8 miesiecy. Teraz jest juz ok od roku i tylko jeszcze dodam ze w sumie malo co pamietam z okresu gdy bylam na prochach.

no wszystko super, ale cena to z kosmosu tego produktu

zgadza się cena szokuje, ale poszukaj dystybutora tych ziół, to wytłumaczy ci jak możesz je mieć dużo taniej a nawet moga cie nic nie kosztować.