Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedding Planner

Restauracja

Polecane posty

Gość Wedding Planner

Jeśli planujecie przyjęcie weselne zamiast hucznego wesela, restauracja Delicja Polska nadaje się do tego w sam raz :) Tu http://o-slubach-i-nie-tylko.blog.onet.pl/1,DA2007-03-23,index.html macie linka, poczytajcie sobie i wejdźcie na ich stronę :) Pozdrawiam PS. Tylko mnie nie zawrzeszczcie :P

Gość Poszukująca z Kafeterii
Dziękuję za podanie namiarów na fajne miejsce :) I przy okazji, masz ciekawego bloga. Pozdr.

a może któraś z was zna restaurację w woj.łódzkim , która urządza przyjęcia weselne latem na mniej niż 80 osób bo to jakieś dziwne kryterium doboru uważam, ta liczba

Gość Dla mnie BOMBA
Dzięki, Wedding :D

Gość ja znam zajefajne
miejsce w łodzi, ale nigdy w życiu bym ci nie pomogła za twoje prostackie odzywki :)

ojej chyba się zasmucę! znajdę sobie sama prosta bździągwo i nie zaśmiecaj tematu

Gość ja znam zajefajne
wszystko musisz znajdowac sama i sama robic, bo wszyscy maja cie w dupie nawiedzona zakompleksiona larwo

Gość ja znam zajefajne
Cóż, niestetybyłaś pierwsza w upuście

Gość Załózcie sobie inny topic
z tytułem TU SOBIE UBLIŻAMY I WYMYŚLAMY OD NAJGORSZYCH! Nie zaśmiecajcie tego topiku!

Gość hello dziwewczęta
jak sie robi machające łapki, serduszka i kwiartuszki?

Gość Super ta restauracja
Dzienx za info.

Gość A drogo tam
I do ilu osób?

Gość Toto-Lotka
Z pewnością tańsza, niż jeden z reklamowanych w poczytnym piśmie ślubnym lokal poza Warszawą. Tam od talerzyka jest powyżej 170 PLN, a na talerzu znajdują się trzy małe ziemniaczki, łyżka surówki i kawałek mięsa 4x4. Nie napiszę nazwy tej restauracji, bo jeszcze się do mnie przyczepią. Może robi wrażenie - złocone figury, kolumny i mnóstwo luster i dość ekskluzywna, ale to tylko pozory i jest to miejsce bardziej dla wieśniaków, którzy chcą zaimponować sąsiadom, niż na prawdziwe, fajne wesele

Gość bardzo proszę o info...
...z jakimi kosztami trzeba się liczyć chcąć wyprawić wesele dla 60 osób w plenerze??

Gość marzena1983
Tylko nie róbcie wesela w restauracji "Eliza" w Katowicach (dom przyjęć eliza Katowice - Panewniki). Moja siostra tam robiła i było tragicznie :( Szef się schlał i w trakcie wesela, gdy goście bawili się w najlepsze wyprosił wszystkich z lokalu.

Gość Byłam tam wczoraj
Dzieki za linka, chyba tam zrobię obiad dla gości po ślubie:)

sistersun jest mnóstwo wspaniałych miejsc na przyjęcia weselne. moja firma współpracuje z wieloma firmami z branży przyczym mamyjuż ustalone rabaty co oczywiście obniżaja koszty. zapraszam do zapoznani asię z www.hucznewesele.pl Pozdrawiam