Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6666 racek6666

kochacie się podczas okresu? sprawia wam to przyjemność???

Polecane posty

Gość 6666 racek6666

Gość ja tak jest ok

Gość ddddddddd
To zależy od partnerów. Nie jest to zbyt "higieniczne" ale jak kogoś"przydusi " ochota to czemu nie? My z mężem kiedyś mieliśmy taką ochotę( Ja wręcz ogromną) i to był 1szy dzień okresu to ja nie wytrzymałam i zrobiliśmy to. Było cioemno i nic tam "na dole" nie widzieliśmy, potem sie umyliśmy i spac:)

mi to kiedyś cholernie przeszkadzało!!! jak słyszałam że ktoś mówi ze kocha się w czasie okresu to sie bulwersowałam że jest jak zwierzę co pare dni bez seksu wytrzymać nie może;) ale....mam teraz chłopaka któremu to absolutnie nie przeszkadza, nie obrzydza....ani trochę! niekiedy miewamy naparwde niekomfortowe sytuacje z ta całą obrzydliwą krwią ale on tylko się z nich śmieje...z nich i z mojego zażenowania nimi. poczatkowo trochę się broniłam przed seksem w czasie okresu...ale chłopak mnie zaraził swoim jakimkoliwek brakiem zahamowań:) a co do przyjemnosci to ocziwscie sprawia

Gość Tusia20
Zależy to zregóły od tego jak bardzo partnerzy się znają.. Powiem też że podczas okresu i niektórych tylko kobiet ochota na seks jest wzmożona.. Dodam że okres może być dodatkowym nawilżeniem dla osób z suchością pochwy :)hihi... Ale ogólnie to zależy na prawdę od człowieka jeden się brzydzi inny nie..

Gość wanna____
mojemu facetowi to zupelnie nie przeszkadza - chociaz z 2 strony on tak na prawde nie wie jak to jest bo z nimim wczesniej (ze mna tez nie) sie nie kochal podczas okresu w lozku - wtedy robimy to pod prysznicem albo w wannie