Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę proszę proszę

CZy jak zafarbuję włosy ciemną farbą to one się wygładzą?

Polecane posty

I zrobią śliskie? Powiedzcie czy to prawda :)

Gość 20 mg
Cudów nie oczekuj, mimo wszystko jednak, trochę bardziej się robią miękkie i wygładzone :-)

Dzięki. To nie będzie jakaś drastyczna zmiana bo jestem, ciemną naturalną szatynką, ale mam jakieś sianowate włosy ostatnimi czasy. Nie farbowane.

Ciemna farba nie niszczy tak wlosów jak blond więc napewno będą zdrowsze i nieco gladzsze.

3 miesiące po zrobieniu trwałej przyciemniłam farbą włosy i wcale sie nie wygładziły , nadal sie kręcą.

KAjka, ale ja nie mam kręconych. MAm potwornie suche a przez to nieładne

ja tez takie milam . Rok nosilam czekoladę i stan się zdecydowanie poprawił ! Kręconych nie wyprostują ! Na to nie licz :D

Gość oprocz diane
ja mamjasne pasemka i chce na ciemno boje sie ze farba sie ebdzie splukiwala

na poczatku bedzie napewno - dlatego mysje się wlosy szampoami do wlosow farbowanych. Potem sie już trzyma coraz lepiej

Gość pocieszyciel z OZ
zamiast farbowac wlosy zacznijcie o nie dbac. ja uzywam co drugi dzien na zmiane odzywke i maseczke i chociaz farbuje wlosy na jasny blond (co podobno strasznie je niszczy) oraz susze suszarka a mimo to moje wlosy sa gladkie i lsniace. niestety sama farba ani szampon nie wystarcza zeby wlosy wygladaly dobrze

Gość potem tzn
kiwedy? po drugim farbowaniu?

Gość raczej farba nie powinna się
wypłukiwać,ja maialm jasne pasemka na brązowych włosach,położyłam na to czekoladowy braż i nic się nie wypłukiwało,włosy miały jednolity ciemny kolorek:-)Ja robiłam Palette,to mocne farby,czsami zbyt mocne:-o

Gość proszę o rady

pocieszyciel...ales mądry/a Ja tez używalam masek z salonow za 100 albo wiecej... itd., smarowalam olejkami, jedwabem td. ale farbowalam wlosy od dobrych 12 stu lat więc mialy prawo się wysuszyć. Dbam o wlosy i calą siebie zapewniam Cię :) Co do farb palette - odradzam - one nie trzymją kolorów a i zmyc się tak latwo nie chcą i fryzjerzy narzekają !

zeby włosy były ładne i wygładzone to kup sobie szampon z jedwabiem - naprawde daje dobry efekt. Ja uzywam gliss kura i jestem zadowolona- włosy sa błyszczące gładkie i zdrowo wyglądają

bla bla bla.. jak ktos naprawde ma zniszczone wlosy farbowaniem to te szampony z supermarketu g* dadzą. Jedyne co moze pomoc to oliwka na noc przed kazdym myciem, dobbre szampony nawilżające od fryzjera i sauna na wlosy raz na 2 tygodnie