Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam....

pomiar temperatury...specjalny termometr?

Polecane posty

Cześć, chciałam spytać jakim termometrem mierzycie temperaurę w pochwie...zresztą nigdy wcześniej nawet o tym nie slyszałam, ale widzę że dużo kobiet/dziewczyn w ten własnie sposób bada czy mają dni płodne, lub czy są w ciąży...hmmm..prawdę mówiąć to pomiar w tym miejscu termometrem rtęciowym jak dla mnie odpada...jeśli więc nie rtęciowy to jaki?i czy naprawdę trzeba mierzyć w pochwie?a pod pachą, albo pod językiem temperatura nie jest miarodajna?

ja stosowalam i stosuje normalna rteciowke.ponoc najpewniejsza, bo nie podlega wplywowi np slabej baterii,chociaz na pewo mniejsza wygoda :O cos za cos.

wchodza w gre tylko pomiary: w ustach, w pochwie i ...w.. :P serio.w pochwie i rektalnioe rteciowym 5 minut a w ustach dluzej jakos, ale nei pamietam. pod pacha jest niemiarodajnie.

a nie boicie się że ten termometr pęknie np jak się jakoś poruszycie, zapomnicie o nim i usiądziecie??? Ja to chyba najbardziej bym się bała, że sobie właśnie krzywdę zrobię...w końcu to szkło...a takie elektroniczne są niedobre?? a ile czasu mierzycie?5 minut? ślicznie dziękuję za odpowiedzi:)

hejhe ni da rady :P czesem przysne z termometrem ale nie slyszalam o przypadku zeby komus peknal :D heheh

naprawdę?a ja się zastanawiałam właśnie czy to nie jest niebezpieczne:)dziękuję za odpowiedź:)