Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glinka malinka

czy robicir to waszym facetom ?

Polecane posty

Gość glinka malinka

Hej dziewczyny, chciałabym Was zapytać, czy robicie dobrze swoim facetom nie żądając tego, żeby Wam też dobrze zrobili? Ja czasem tak robię, np. jak rano wstajemy (bo mieszkamy razem0 i wiem, że on zaraz wyjdzie do pracy, a sie do mnie klei. robie mu dobrze, ale wiem, że on musi wstać, a mnie się długo zaspokaja. Lubię to robić i cieszę się, gdy jest mu dobrze, ale mam pytanie, czy to jest własciwe? Nie chcę żeby się nauczył, że ja go zaspokajam, a on mnie nie. Piszczie 🌻 :)

Gość ja tak robie kiedy nie mam
ochoty na seks ale to jest ostateczne wyjscie widze ze moj facet jest na palony a mi tak sie nie chce seksu ze robie mu dobrze fakt ze on woli seks i nigdy tego nie ukrywa nie martw sie napewno faceci wola seks niz takie cos i napewno nie przestaniecie tylko na tym

Nie martw się na facet w końcu jest faxcetem i nie jest tylko biorcą ale także dawcą i napewno uwielbia Cię dotykać i pieścić więc nie masz się czym martwić że stanie się próżny i przestanie Cię zaspokajać...

Gość Hej mój
facet woli bardziej jak go zaspakajam ozywiście ustami.. Ale bardzo lubi też się kochać.. Mieszkając razem raz ja jego zanim wyjdzie raz on mnie a z regóły wieczory spędzamy długie i piękne po czym zasypiamy wtuleni w siebie..