Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr. Slusarz

CZY KTÓRAS Z WAS MIAŁA ORGAZM WIELOKROTNY ?

Polecane posty

Gość Dr. Slusarz

Jak mozna go osignac u kobiety ?

Gość powiem tylko jedno.........
tak, nawet bardzo czesto sie tak trafia :D

żaden nick....kurcze to ty wszystko juz miałaś hihi.

Gość MayaClark
ja tez bardzo czesto mam. Najczesciej dwukrotny, ale czasem 3, np kilka dni temu mrauuu, a potem chwilke pozniej mialam czwarty raz :) I like it :) Pozdrawiam mojego mezczyzne, ktory mi to wszystko zapewnia- kocham Cie skarbie!!!

Gość romanDmowski
Ja mialem 10krotny, bawilem sie przy tym w zloty prysznic z moim przyjacielem

Gość 10-cio a nawet 15-sto krotny
ale....sama:p

Gość LASKA SPRAGNIONA NAMIĘTNOŚCI
ja mam tak że po jednym orgazmie całe podniecenie spada a dotyk nie jest już przyjemy. czy to normalne?

Gość każda może mieć taki odlot
tylko trzeba przejść odpowiednie szkolenie !!!!! :) każda by chciała zostać MISTRZYNIĄ tylko mało która wie czym to się je !!!! :) a ja wiem !!!! :classic_cool: :P

Gość MayaClark
czytajac haslo- orgazm wielokrotny- rozumiem przez to orgazm wielokrotny, czyli tak ze masz, kolejny raz masz i kolejny- na raz, a nie ilosc orgazmow w ogole.

Gość ave
Ja mam zawsze, gdy mój mężuś działa;) Ja osiągam go przez drażnienie łechtaczki, i kiedy mam już jeden, mój mąż na chwilę przestaje, i gdy minie "apogeum" tego pierwszego, zaczyna mnie pieścić dalej tak samo intensywnie jak przez orgazmem. Po kilkunastu sekundach mam drugi, potem znów ten sam proces i trzeci i czwarty. Mój rekor to chyba 5, choć nie do końca jestem wtedy przytomna:), więc nie wiem dokładnie. Ale wiem, że życze tego kazdej kobiecie. Jak już raz się uda (u mnie wyszło przy okazji, bez wielkich zabiegów i planowania), to potem za każdym razem jest ich już kilka. W "gorszy" dzień mam 2. Włąściwie chyba nigdy jednego, jak tak sobie teraz o tym myślę. Kurcze, chyba jestem szczęściarą:) ŻYCZĘ WSZYTSKIM BABKOM TEGO SAMEGO W TEJ SPRAWIE!

Jak to ci sie udaje bo moja po orgazmie nie lubi byc tam dotykana bo ja to drazni a chce seksu po pewnym czasie ale juz bez orgazmu bo jest zaspokojona i trzeba jej dlugo stymulowac lechtaczke czasami godzine

Gość MayaClark
ave- no wlasnie, tez tak mam :)