Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy mogla mnie rozdziewiczyc?

Polecane posty

Mam 17 lat i zastamawiam sie czy to mozliwe.. Bylam wczoraj u gina i jestem dziewica. Najpierw pytała mnie czy wspolzylam ja powiedziałam ze nie a potem czy uzywam tamponow powiedzialam ze tak wiec zbadała mnie normalnie. Włozyla mi palec a potem sodne. Owszem nie bolało ale wieczorkiem robilam sobie dobrze i zauwazylam a raczej poczulam jakbym juz nie miala blony, niewiem czy mi sie wydawalo ale nie byla CHYBA taka jak zawsze. Czy to mozliwe? Prosze tylko o powazne odpowiedzi.

Gość palant
ja na twoim miejscu pochlastał sie

Gość wykap sie
Wykąp sie w butarprenie napewno pomoze

Gość musiccc88888
nie, raczej to niemozliwe.na pewno Cie nie rozdziewiczyla;)

Gość vsfsvv
dlatego chodzę do ginekologów mężczyzn nigdy nie namawiają do badania i nie pchają się z paluchami (od tego są narzędzia)

Gość wykap sie
głupia wracaj do gina i zapytaj!!w ciązy przeciez nie jestes wiec czego sie boisz, masz takie długie palce ze wyczujesz blonę??Gratuluję mutancie

Zastanawia mnie jedno, czytałam że gdy dziewczyna jest dziewica powinno się wykonać badanie przez odbyt, dlaczego w takim razie żadnej z moich koleżanek nie badano w ten sposób, choć mówiły że są dziewicami

a ty w ogole znasz anatomie kobeity? bo zdaje mi sie ze nie :) błona jeest zaraz na wejsciu jakbys nie wiedział/a

Gość hehehehee
wykap sie> to ja Tobie gratuluje :-o wiesz gdzie jest błona w ogóle? a do Autorki, jaki Ty masz konkretnie problem? Krzywdy Ci nie zrobiła, będzie Ci tylko później łatwiej :-p

No wlasnie niewiem. Pytala czy uzywam tamponow ja powiedzialam ze tak i powiedziała ze zaprasza na fotelik...

No tak hehe niby nie ma problemu... ale sama mysl o rozdziewiczeniu przez palec pani ginekolog jakos nie zbyt mi sie podoba. Co jak co ale raczej wolalabym zeby to był facet...

Gość hehehehee
ale to tylko dziewictwo fizyczne, błona która spora część kobiet traci przed współżyciem podczas uzywania tamponów, masturbacji czy ćwiczeń. Jeśli to dla Ciebie taki problem to po prostu zapytaj podczas kolejnej wizyty jak to u Ciebie wygląda. Lekarzowi jest łatwiej ocenić stan błony..

No tak masz racje heh... ale ja nigdy nie slyszalam jeszcze ze ktos stracil tak błone. moze rzeczywiscie troche dramatyzuje heh ale wiecie.... ponoc facet to wyczuwa czy laska ja ma czy tez nie... :P

Czyli jest takie prawdopodobienstwo? Ło matko ale zwała. Starciła dziewictwo przez palec Pani Ginekolog buuu :(

Gość hehehehee
wydaje mi sie to mało prawdopodobne. zresztą nie wiem, bo ja nigdy nie pamiętam żebym miała błone :-p może weź sobie zobacz w lusterku?

Uno dziwie sie ze ginekologiem była u ciebie kobieta Duo nie powinna wpychac tobie palców tre chyba zmyslasz

no tak tylko problem w tym ze ja nie wiem jak to dokladnie wyglada. Jakies zgrubienie skorne czy cus ale jak dokladnir wiem. A jesli nie ma to jest bezposrednio otwor czy jak? hehe jestem ciemna troszQ

Na brak inteligencji nie cierpie IQ mam w porzadku ale raczej nie mialam potrzeby ogladac swoja ci*pki w lusterku :)

Medycyna łączy sie gruntownie z Biblią... a według niej kobieta nie moze dotykać kobiety. Taka sobie formułka dla nieoswieconych. dlatego dermatolog jest zawsze kobietą... jezeli jest inaczej mamy prawo odmówić i procić o płeć odmienną.

W swojej wypowiedzi powiedziałaś że sie zabawiasz, a skąd masz pewność czy pod tych zabaw jej nie przebiłaś??

Gość będzie snieg
bardziej prawdopodobne ze przrwałaś sobie sama uzywając tamponów, mogłas tego nawet nie poczuć i nie zauważyć. u mnie akurat było tak ze poczułam i zobaczyłam bo poleciało troszę krwi a pożniej bolało mnie wejście do pochwy