Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowyyy

RATUNKU!!! Moje migdały!!!!!!!!!

Polecane posty

Od dwóch tygodni cierpie na bolesność gardła, biały nalot na migdałach, powiększone węzły chłonne jednak bez objawów podwyższonej temperatury ciała. Ledwo połykam. W tamtym tygodniu brałem pierwszy antybiotyk: Forcid, jednak nie nastąpiła żadna poprawa. Teraz kończe drugi, Zinnat - również nie ma żadnej poprawy. Miał ktoś takie objawy? Może ja mam białaczke?! POMOCY!!!

NIe martw się - TO NIE BIAŁACZKA!!! Życie sprawiło że coś o niej wiem! "Migdałowe" problemy -też niestety- nie są mi obce. Gdy je jeszcze miałam, zawsze musiałam leczyć gardło u laryngologa. Lekarze ogólnyi bywali bezradni. Właśnie ciągle zmieniali mi antybiotyki i nic nie pomagało. Zapalenia i anginy ciągnęły sie dosłownie tygodniami. Laryngolodzy jakieś inne sposoby mają i choroba dużo szybciej mijała. TO ŻE NIE MASZ TEMPERATURY MOŻE ŚWIADCZYĆ ŻE TWÓJ ORGANIZM JUŻ NIE WALCZY Z CHOROBĄ - CZYLI PODDAŁ SIĘ..........! Na Twiim miejscu szybko odwiedziłabym laryngologa!!! -No i trzymaj się dzielnie!!!

Najgorsze jest to ze moja angina trwa juz 2 tygodnie! Mecze sie okropnie i nikt nie moze mi pomoc ;(

To chłopie posłuchaj mnie! I do laryngologa............................!!!

Gość zgadza się laryngolog pomoże
ja prawie bym sie udusiła, mówiłam jak kaczor donald, żeby połknac tabletkę to z bólu aż poskakiwałam. W końcu poszłam do laryngologa, okazało się, że mam wielki ropień, wbił mi igłę w migdała wyciągnał z niego trochę zawartości, dał antybiotyk w zastrzyku i w nocy ropień pękł. Jaka to była dla mnie uklga