Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda_213

Praca za granicą

Polecane posty

Witam. Wyjezdzam do pracy za granice, a konkretniej do Holandii. Jadę pierwszy raz i w związku z tym mam pare pytan do tych, którzy juz pracowali poza granicami kraju. Braliscie jakies \"suche\" jedzenie z Polski? I jak wygląda sprawa wyzywienia za granicą, jakie są ceny ( orientacyjnie np. chleb, masło itp.)?

obojetnie gdzie jechalam zawsze w m oim plecaku czy walizce znalazla sie jakas zupla chinska czy goracy kubek ;) (obojenie, tzn wyjazd za granice w celach zarobkowych) Poza tym na poczatek przyda Ci sie cos... ;) powodzenia

Gość ssssw
czesc ja tez zawsze jezdze do pracy do holandii:) powiem ci ze bez takiego suchego prowiantu to ani rusz no chyba ze masz wieksza gotowke zeby odrazu kupowac tam jedzenie:) ja biore zawsze tylko troszke tego bo wiadomo pozniej jak juz sie ma pieniadze to lepiej smakuja jakos rzeczy ze sklepu niz te ze soba wziete;) zabieram ze soba przewaznie jakies sosy w prsozku do pieczeni pieczarkowe czy jakies inne ryz makaron z tego zawsze mozna zrobic jakies dobre danie a na sanych zupkach dlugo nie pociagniesz