Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka_

Po co te diety?

Polecane posty

Gość Mariolka_

A ja mam te wszystkie diety w nosie.Wlasnie zjadlam kawalek ciasta snikers i sernika.Pyszne byly.

Gość chwalisz sie czy
zalisz :-o ?

Gość A CO NAS TO OBCHODZI

Gość Mariolka_
Pisze to o to,zeby was ostrzec.Kiedys odchudzalam sie i przez to stracilam okres.Do dzisiaj mam z nim naprawde powazne problemy.

Gość Mariolka_
Schudlam okolo 5 kg.Wazylam 55 kg,a po schudnieciu wazylam 49 kg.Okres mi sie zatrzymal.Teraz waze 51 kg.I zastanawiam sie,kiedy okres sam mi przyjdzie,bez zadnych leków.Biore luteine,ale nie zawsze po niej przychodzi.

Gość Mariolka_
Tak wiec ostrzegam was.Nie przesadzajcie z dietami dziewczyny.

Gość lleeeeena
Mariolka żałosna jesteś. Ja schudłam 20 i nic mi nie jest a tobie po 5 kg miałoby sie coś stać?? a opychaj sie tym ciastem i paś brzuszysko. i nie wkurwiaj ludzi.

Gość głos wsparcia
Mariolka - dobry temat, nie przejmuj się nieżyczliwymi wpisami, takie zawsze są na początku. Myślę,że topic jest bardzo potrzebny, ku przestrodze, wiele dziewczyn z prawidłową wagą zaczyna sie odchudzać, kosztem zdrowia, zamiast np. zacząć ćwiczyć żeby poprawic proporcje jeśli uważają,ze coś jest nie tak. Nie piszesz ile masz lat, ani ile wzrostu, to też ma znaczenie. Ale niezależnie od tego, widocznie Twój organizm nie umie prawidlowo funkcjonowac przy wadze mniejszej nawet o 5kg. A propos diety - snickersa można czasami przegryź, ale lepiej jest tak ułożyć dietę, żeby nie chudnąć lecz dostarczyć wszytskich potrzebnych składników. Na necie jest dużo stronek, spróbuj np. na www.dieta.pl trzymam kciuki za powrót do równo-wagi;-)!

Gość ytky ky jrtjyt t ttj
Dieta polegająca na liczeniu kalorii czy dostosowywaniu jadłospisu wcale nie jest konieczna, żeby schudnąć. Ja jem to, co lubię, czyli zdarza się, że są tam frytki, sałatki z majonezem, ciastka itd., ale przestrzegam zasady 2 posiłków dziennie - śniadanie i obiad, między śniadaniem a obiadem coś pogryzam. Po obiedzie - zwykły koło 13.00 lub 15.00 nie jem już nic. Jak dotąd schudłam 15 kg w przeciągu 5 miesięcy, może nie dużo, ale też bez uszczerbku dla zdrowia czy samopoczucia. Teraz waże około 58kg i jeszcze tak z 3kg przydałoby się zrzucić. Ale itak jestem z siebie dumna.

Gość natalilia
a nie jestes po tym glodna ?????? tak wieczorem, nie lapie cieglod nie do pokonania? podziwiam...