Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurka no

Nerki! Przeziębione?

Polecane posty

Gość Kurka no

Witam. Od jakiś 3 tygodni bolały mnie nerki, myślałam że sobie to przejdzie, ale od jakiegoś tygodnia chwilami nie potrafię sie schylać. Jak moge sobie ulżyć, pomóc i wyleczyć?

Gość upewnij się
jesteś pewna że to nerki? Nerki bolą niezależnie od wykonywanych ruchów ciała.

Gość oj sprawdz lepiej
i poproś może o USG ,a jak masz kamień ułaaaaa...

Gość bella donna 009
Zrób badanie moczu , bez skierowania 4 zł , a wynik na miejscu.dopiero później sę lecz.

Gość Kurka no
Oj nie jestem pewna czy to nerki, ale wiem że gdy np. siędze prosto mnie nic mnie nie boli

Gość Kurka no
Chciaż jak teraz jakoś tak dziwnie mi się siedzi

Gość madziunia1987
Witam:) Ja rownież mam dziwne bóle gdy się schylam ale nie tylko boli mnie w okolicy nerki caly czas jak sie ruszam lub siedze. To dziwny bol a bardziej czuje jak by mi szpilki wbijali. Czy to może byc od przeziebienia nerki?

oj dziewczyny współczuję wam jeśli to nery, bo sama miałam zapalenie i nikomu tego nie zycze .Niedawno też mnie pobolewały ale na szczescie przestały.Jesli nie wiecie czy to nerki to w tym miejscu gdzie one są po prostu uderzcie pięścią, tak każdy lekarz sprawdza i jesli was wyraznie boli to niestety ale macie je przeziębione.A poza tym to noście długie kurtki, swetry itp itd bo naprawdę z tym nie ma żartów.

Gość SunBorn
Nie jest to wykluczone... Ja też często cierpiałam przez nerki, dopóki nie zaczęłam ich dogrzewać na wszelkie sposoby - kąpiele, okłady, termofory, pasy nerkowe... Zwłaszcza to ostatnie polecam na dłuższą metę - a żeby nie chodzić w pasach motocyklowych (jak to ja robiłam na początku ;P), to proponuję np. hippsy, modne się ostatnimi czasy zrobiły... Takie tam bawełniane pasy, ale całkiem ładnie leżą i są po prostu funkcjonalnym dodatkiem ;)