Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyja..

jem tabletki a chce byc w ciazy

Polecane posty

Gość lucyja..

witam Was wszystkich. czy ktoras z Was ma tak jak ja... :( jem tabletki antykoncepcyjne a strasznie chcialabym byc w ciazy.wiem ze to jest sprzeczne ale niestety nie mozemy razem z moim chlopakiem zapewnic wszystkiego dziecku pod dostatkiem . nie rozmaiwmay o tym otwarcie ale po ciuchu to czasem chcialabym zeby to krwawienie nie pojawilo sie wreszcie. ze moze jenak jakims cudem.nie potrafie odstawic tabletek bo wiem ze to nie czas, ze robie wszystko,pracuje i staram sie zeby moje dziecko mialo kiedys dobrze.ale czasem cichutko gdy wstaje z lozka w dniu kiedy mam dostac okres z nadzieja mysle ze moze go nie zobacze 9 miesiecy... ehhh.jakie to glupi ei skomplikowane. acha.ja mam 24 lata a moj chlopak 25. pozdraiwm

Wiem co masz na myśli. A już myślałam że to tylko ja świruję :)

Gość lucyja
Catie---->>>a Ty w jakim wieku jestes. ostatnio tak duzo o tym mysle ale wiem ze powinnam zrobic wszystko co w mojej mocy aby narazie ni ebyc w ciazy dlatego nie potrafilabym odstawic tabletek z czystym sumieniem. jem je takze punktualnie i nie wuobrazam sobie wrobic chlopaka. ale tak bym juz chcial takie malenstwo. czuje sie gotowa. i patrze na swoj brzuch i wyobrazam sobie ze glaskam dzidziusia.jestem chyba nienormalna. a jeszcze ze 2 lata temu to powiedzialabym ze dzieci sa mi niepotrzebne i ze nigdy na mnie czas nie nadejdzie.a tu prosze. ludzie jak to sie czlowiek zmienia....

Ja też mam 24 lata a mój Mąż 28. Też niestety nie możemy się na razie zdecydować na dziecko. Teraz to nawet zazdroszczę moim koleżankom które wpadły jeszcze w liceum. Jaki ten świat jest pokręcony. A najgorsze jest to że boję się że jak już się zdecydujemy za X lat to wtedy mogę mieć problem z zajściem w ciążę. Wiem że teraz jest najlepszy wiek

Gość lucyja
ja tez sie boje tego ze potem moze byc za pozno :( ehhh.jakie to rudne wszystko jest.a tak bardzo chce tego dzidziusia....

Gość ja stosuje plastry
ale tez chcialabym juz dzieciatko. Plastry stosuje ze wzgledow zdrowotnych :(