Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciuleczka

czy mozna zajsc w ciaze podczas miesiaczki??

Polecane posty

Gość kiciuleczka

...a mianowicie...kochalam sie z partnerem gdy mialam ostatni dzien miesiaczki bez zabezpieczenia....:/ od stosunku uplynelo 6 tyg...ucieszylam sie bo dostalam okresu tak jak powinnam dostac moze troszke wczesniej ale to minimalnie wczesniej.... mialam go tylko 3 dni ale byl dosc obfity...cieszylam sie...ale zdziswilo mnie to i bardzo przestraszylo ze dostaalm drugi raz w tym samym miesiacu;/ ale byl jakis dziwny nigdy tak nie mialam...to byly jakies grutki brazowe....tak lecilay jakby chcialay a nie mogly mialam tak z 2 dni i starsznie mnie jajniki bolaly;/ ogolnie czuje ze cos jest nie tak bola mnie piersi tzn niedawno zaczely bolec sutki.rozwniez boli mnie kregopslup:/ i naadl jajniki:/:/ czy i dolny brzuszek tak jakby sie powiekszyl:?moze to byc ciaza czy isitnieje taka mozliwosc zebym zostaal zaplodniona podczas miesiaczki???

Gość mozna

Gość kiciuleczka
a te dwie miesieaczki w tym samym miesiacu?? Tylko ta druga to jakies plammy..... cos naprawde dziwno

Gość kiciuleczka
dziekujem za te linki i za odp:P wiec cuz trzeba wybrac sie do ginekologa;/:/oo boshe pozdrawiam:*

Gość kiciuleczka
a JESZCZE JEDNO PYATANIE MAM DO cIEBIE "MONIULECZKO" bylas u ginekologa?? jak tak to co Ci powiedzial??buziak:*

HEj .. jesxcze nie byłam.. ale zamierzam w tym tyg isc.. ale duszo szukałam o tym na internecie i naoprawde nie masz czym sie martwic..;]

Gość kiciuleczka
wlasnie i ja muszem....:/:/ a moze to jakas choroba ja to mam jakies obawy:/: mam nadzieje ze to nie ciaza....buziak:*

Gość cytyhr6wuuuuuhtr
niedawno miałam to samo dosłownie z tymi grudkami i drugą miesiączką... tylko że jestem dziewicą