Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

do palaczy Co to znaczy odstawic bojara / bojarę ?

Polecane posty

przyjaciel tak do mnie mówi bardzo czesto gdy ja pale ,czyli zebym mu zostawila polówke fajki - i palimy razem jednego papierosa.,,,,a tak na amrginesie - uważacie ze to normalne ze ja wypalam pół ,i on dopala do konca...praktykujecie to? pytam bo ja sie w nim podkochuje i szukam w tym podtekstu.....:) bo to jest troche tskie bliskei palic jedną fajke...moim zdaniem,ale z 2 drugiej strony ja pale dopiero 3 lata i moze nie znam sie na zwyczajch...Wiec jak jest z tą boajrą - co to znaczy? a poza tym ...jak myslicie ,gdy idziemy w trojke ,ja On i nasza wspolna przyjaciolka ( bardziej jego) i IOn prosi zawsze mnie zeby razem spalic ,a nie ją .....

Gość ogolnie zniesmaczona
pojara - no to jest wlasnie to, co mowisz...czyli kiedy ktos prosi ciebie, zebys zostawila mu troche papierosa, zeby mogl go dopalic. zwykle tego nie praktykuje, chyba, ze zostal ostatni papieros, a chetnych do palenia jest duzo :)

aaa pojara...no to zle uslyszalam na b...ale OK .. zniesmaczona---a druga częsc mojego pytania..:) tylko ja mam wrazenie ze tojest takie troche niehigieniczne czy przesadzam...dziwny zwyczaj ,w ogole nie zaczialam o co mu chodzi ,dalam przyajcielowi potrzymac fajke a on ja dopalił dopiero ....

nie bojarę tylko pojarę od pojarać. czyli, że zostawiasz trochę papierosa komuś zeby sobie popalił. jak paliłam to nie praktykowałam często, chyba, że akurat nie miałam ochoty na całego to paliliśmy na spółkę. a że prosi ciebie a nie wasza wspolna przyjaciolke to ja w tym podstekstu nie widze. moze po prostu palisz lepsze papierosy niz ona :P