Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cucurbita...

Stanowczo mówię - koniec!

Polecane posty

dzieki lilka zaraz poczytam ta stronkę... a no własnie... lepiej warzywa niz owoce? ciekawe swoja droga jak smakuja te nowe soki warzywne Vega - probowal ktos?

soki warzywne jak najbardziej tak; jesli soki owocowe to tylko wlasnorecznie w(tzn. w wyciskarce) robione :D te gotowe nawet jesli sa zachwalane jako zdrowe zrodlo witamin, tak naprawde sa sztucznie barwione i aromatyzowane, slodzone i maja malo prwdziwych owocow a duzo wody itp. a te soki Vega to chyba podobne do tych \"8 warzyw\"

Gość lilka3001
zdecydowanie lepiej warzywa niż owoce.Owoców powinno się zjadać mniej więcej 2 porcje,które zmieszczą się w dłoni.Zawierają duzo cukrów prostych i dlatego lepiej zamienić je na warzywa.

jasne ze lepij owoce:) ja nie mowie zeby calkiem z nich zrezygnowac ale nie objadac sie nimi bo wbrew pozorom maja duzo kalorii.. ryz?? zdrowy i potrzebny. dla mnie za duzo kcal - ale ja jestem dziwak :P

Gość zgadza sie
ja polecam ryż naturalny brązowy, zamiast białego, chociaż biały też dupy nie rozerwie; najlepiej lekko niedogotowany, twardawy; tak samo makaron - jeśli jest ugotowany na półtwardo, nie jest taki straszny; zamiast obiadu, lepiej zjeść 2 małe obiadki :) lepsze są małe porcje częściej niż duży obiad raz dziennie; ja jem w kółko ryż z warzywami, kupuje takie mrożonki warzywne, albo kurczaka z warzywami; robię też zupy jarzynowe, też z mrożonek; dobrze jest też nie łączyć mięsa, białka z węglowodanami, czyli ryżem albo ziemniakami, makaronem; jak mięso to warzywami, bez ryżu czy czegoś tam; więcej warzyw niż owoców; owoce jako deser należy traktować, albo rano jest dobrze jeść owoce, maja dużo cukrów prostych i dają poranny zastrzyk energii; aha, i dobrze jest też jeść orzechy, włoskie, laskowe, pistacje, fistaszki, mają mnóstwo kalorii i tłuszczu, ale są zdrowe, a trzeba sobie jakoś zrekompensować małą ilość tłuszczu w diecie, i uzupełnić jakieś tam minerały; soków z kartonu nie polecam, nawet tych jarzynowych, lepiej zrobić sobie herbatkę owocową; W ogóle nie polecam gotowych produktów, potraw, napojów, wszystko to jest przetworzone i zawsze zawiera jakąś chemię, i zazwyczaj sporo cukru, soli; lepiej samemu coś ugotować, wychodzi taniej i zdrowiej, przynajmniej wiesz co jesz powodzenia w odchudzaniu zycze

Gość Jolka1980rok
hej nie wiem czy tak mogę ... ??... ale no pisze na forum do dziewczyn.... poniewaz wiadomo jak dbamy o linie. sama dbałam...juz nie :)... Chciałabym odsprzedac ok. 70tab. adipexu które mi zostały i wazne sa jeszcze rok wiec spoko.. a powodem tego jest to ze zostane mamusia :D:D:D:D Nikt niewie jaka jestem happy :D aha i numer 517829759 jak co to odpisze ... pozdro