Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicii

wloski

Polecane posty

Gość nicii

jestem brunetka i mam wlosy na rekach i zauwazylam, ze mam nawet na piersiach i miedzy nimi oraz na brzuchu cienki pasek.jakby nie bylo wloski te wprowadzaja mnie w lekki kompleksy,myslalam, ze moze powinnam isc zbadac poziom hormonow i tu kieruje swoje pytanie, czy ktoras z was miala za wysoki poziom testosteronu?bo chyba ten hormon za to odpowiada i jesli tak to w jaki sposob leczyly sie z tego?hormonami?nie chcialabym ich brac.;( prosze bez chamskich komentarzy.. prosze o nie przenoszenie do forum zdrowia i urody bo ten temat ma dla mnie wymiar uczuciowy

Gość aguska - 27 - latek - juz
ja prze jakis czas borykalam sie z wlokami na brodzie ale chyba przeszlo. nie mialam z tego powodow jakis kompleksow

na brzuchu tez mam pasek wloskow ale depiluje codziennie

Gość włochata jak mamut
po co to depicowac ? to chyba caly brzuch depilujesz ? :o

nie depiluje calego brzucha. mam na podbrzuszu cienka linie tych wloskow i tylko w tym miejscu depiluje

Gość nicii
ja nie chche depilowac, kiedys sobie wyrwalam wlosy z brzucha to teraz sa dluzsze;|moglam tego nie robic

Gość nicii
moze zaczne je rozjasniac woda utleniona juz wczoraj zaczelam przecierac, mam nadzieje, ze za jakisczas beda jasne;)

ja depiluje depilatorem i wtedy rzadziej sie odnawiaja tylko ze troche boli przy depilacji:(( czasem kremem depilujacym ale mojemu mezowi nie podob sie zapach tego kremu wiec stosuje go tylko wtedy jak nie chce mi sie siegac po depilator