Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksatrakatras

co mozna zrobic z bardzo gestymi wlosamiszopa

Polecane posty

Gość ksatrakatras

mam strasznie geste wlosy i strasznie odstaja od glowy jakby byly naelektryzowane non stop co moze im pomoc,marzy mi sie aby bylo ich mniej i wydawaly sie zadsze

Gość muehehe
może popytaj o dobrego fryzjera i obetnij je dość krótko potem żel albo pianka i dadzą się ułożyć :D skąd jesteś?

fryzjer może Ci je trochę przerzedzić wycinając kępki. to nie jest żart. Moja koleżanka miała podobny problem i to pomogło

Gość ksatrakatras
okolice lublina moje wlosy podobaja mi si jedynie kiedy sa tluste ale po umyciu masakra chowac sie i przez 2 dni niw wychodic z domu a czy przy takich wlosach przejdzie grzwka

Gość muehehe
kurcze ja łódź i tu mam dobrą fryzjerkę grzywka chyba przejdzie ale raczej musisz się mocno zaprzyjaźnić z preparatami do stylizacji

Gość muehehe
słuchaj a ty w ogóle w jakim stanie masz włosy? bo na tym zdjęciu to nie bardzo zdrowo wyglądają :O może one są po prostu strasznie przesuszone?

Gość ksatrakatras
moze i przesuszone ale zaznaczam ze od dawna ich nie prostowalaam a te okropne klaki to odziedziczylam po mamie niestety mam ich dosc

Gość muehehe
przesuszone mogą być same z siebie - np. ja mam takie (po prostu taki typ), a nawilżanie odżywką dobrze im zrobi tak czy inaczej może przestaną się elektryzować

Gość muehehe
ja np. używam tej odżywki: http://www.forte-sweden.com/products-forte.php?kid=78 można ją kupić w sklepach fryzjerskich (1 litr za ok 10zł) mnie pomaga - sama mam gęste, dość długie i do tego jeszcze kręcone włosy z tendencją do przesuszania i puszenia się

Gość Spokooo
Nic sie nie martw nie jestes sama... Ja uzywam calej serii kosmetykow Dove do wlosow rozjasnianych bo blondynka jestem i szczerze to są efekty ...Sa miekkie i bardziej blyszczace..no ale jak wysusze to tragedia szopa totalna hehehe Uzywam tez jedwabiu do wlosow bo czesto prostuje wlosy ..Mozna kupic u fryzjera. Sluchaj ...powiem Ci jedno nie oncinaj wloso na krotko. Ja mam teraz tak do lopatek i jest ok. Mozna wyprostowac fajnie, a jak nie to przynajmniej jakas inna fryzurka...kok, albo zwyczjany konski ogon :) Mowie ci idz do dobrej fryzjerki i popros o mocne wycieniowane wlosy..ale nie na dlugosc tylko na grubosc :)) Ja tak bylam i mi normalnie ubylo wlosow ze jak potem zwiazalam kucyka to w szoku bylam.. :) Na pradwe warto :) Oczywiscie prz okazji koncowki tez mozesz podciac :) Pamietaj czesto szczotkuj wlosy i uzywaj nawilzajacych odzywaek ..BO troszke zniszczone masz wloski :) Buźka

Gość ksatrakatras
uzywam z 5 rodzajow odzywek i nadal nic chyba do konca zycia bede straszyc !!! tylko tak sie zastanawiam jak celin dion bedac mloda osoba miala strasznie krecone i puszyste wlosy a teraz ma gladkie i lsniace wiem ze pewnie szstab fryzjerow ale mam w miare dobra prostownice i nigdy po wyprostowaniu nie przypominaly sliskiej tafli łeeeeeeeee

Gość muehehe
musisz poszukać dobrej odżywki dla ciebie i 10 nie pomoże skoro nie działają dobrze akurat na twoich włosach też przerabiałam chyba dziesiątki różnych opakowań i rozmaitym skutkiem po pantene pro-v to mi nawet włosy zaczęły wypadać :O

Gość Odpowei mi ktos w koncu
Heh szczrze to ja tez mam dobra prostownice ..Philips z ceramiczną plyta i z jonowaniem zeby sie wlosy nieelektryzowaly i zeby blyszczaly i wiesz co ??? i gówno :) hehe JAk mi fryzjerka obcinala wlosy i potem prostowala to byly idealne .....az do umycia :) Teraz gdy umje wlosy staram sie je wiazaz w kucyk....nie moge wysuszyc suszarka bo to jakas kompletna porazka .... a jak juz to od razu prostownica :) no coz takie zycie :) Kup sobie z jednej serii kosmetyki :) Moze cos zadziala..Ja teraz sprobuje wyprobowac ta sreie Dove z jedwabiem :) Zobaczymy :)

Gość jgfjttttttttttttt