Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator....

Tragedia w Indonezji

Polecane posty

Gość obserwator....

Tragedia w Indonezji PAP 11:32 (aktualizowane 47 minut temu) Na wyspie Palawak w zachodnim archipelagu wysp indonezyjskich 348 osób zostało hospitalizowanych z objawami poważnego zatrucia. Jak donosi agencja AFP, w wiosce na wybrzezu wiele osob odczuwalo dotkliwe bole w jelitach. Pomoc zadeklarowala WHO (Swiatowa Organizacja Zdrowia). Do celowo wysle w ten rejon ekipe medyczna, ratownikow (w tym 12 czlonkow pogotowia gorniczego z Bytomia) oraz medykamenty. Pomoc zaoferowal takze Pentagon. Docelowo o godz 13 (17 czasu Warszawskiego) maja wystartowac z lotniskowca USS George Washington stacjonujacego w poblizu smaloty zrzucajace wegiel na przeczyszczenie. W zwiazku z zagrozeniem epidemiologicznym rozpoczal dzialalnosc sztab kryzysowy w Warszawie, a dyzury rozpoczely lokalne stacje Sanepidu. Lot zawiesił połączenia ze stolica Indonezji Dzakarta

Gość Kotlecik ziemniaczany
Same tragedie w tej Indonezji :o Najpierw bóg pokarał tych bezboznikow mordercza fala tsunami, a teraz jeszcze to :o

Gość Józef Oleksy
I ja tam byłem, miód i wino piłem! I niestety też się zatrułem, przez co potem dostałem szaleju u Gudzowatego, a on mnie podle nagrał, ch... jeden :o

Gość jatonieja
no widzisz, Józek, takie życie...