Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka po maksie

przyłapałam dzisiaj mojego męża na masturbacji........

Polecane posty

Gość załamka po maksie

ale to nie była taka zwykła masturbacja. :-( prawdopodobnie zapomniał zamknąć sie w łazience i gdy weszłam zobaczyłam jak sie onanizuje :-( struchlał i odrzucił świerszczyka na bok. zaczerwienił sie na twarzy i nie wiedział co powiedzieć. ja też nie wiedziałam co zrobić, więc czym prędzej chwyciłam gazete by ją wyrzucić, gdy zobaczyłam z przerażeniem że to moje Życie Na Gorąco, a strona nad którą masturbował sie mój mąż zawierała fotki Ivana Komarenko :-0 jestem zdruzgotana :-0

widzisz, nie chesz sie z nim teges to sam musi sobie udogadniać! Wstydz sie !

Gość 8888888888
i jeszcze pod Zycie na goraco , zalamka :O

Gość 1223719283723712
jak Ciebie na okrągło głowa boli, to znalazł sobie upust

Gość 8888888888

Gość załamka po maksie
nie rozumiecie? on sie onanizował nad fotkami faceta :-(

Gość a ty tego nie robisz
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A poza tym jak w łazience to na czym się onanizował? Na pralce, pewnie na kibelku, nic dziwnego że się przestraszył jak dopadłaś go i wyrwałaś mu gazetę...

Gość ja mam bardzo pelne usta
propokacja mysle to jest

Gość oo=
ale szmatławca czytasz...

Gość lezę i wyje ze smiechu
zajebiscie, ja bym sie cieszyła - po prostu zajebiscie, zobacz se teledysk:) Tak to sie skończy:) http://teledyski.onet.pl/10172,790806,teledyski.html

Moze spróbuj podrzucić jakies ambitniejsze lektury do łazienki po prostu? Albo chociaż z przystojniejszymi facetami?

Gość załamka po maksie
typowe dla tego forum nieprzemyślane odpowiedzi :-( zawiodłam sie nie tylko na nim, ale także na was :-(

Wiesz, ale to lepiej, że się masturbuje nad zdjęciami, chociaż, rzeczywiście, mam troche kiepski gust, niz jakbyś go przyłapała z kolega z pracy... :o

Gość Nic się nie stało
Mój facet onanizuje się przy mnie i to jest seksi, zawsze się przyłączam i też to robię. Każdy ma jakieś fantazje, Ty chyba też, tylko akurat Ciebie nikt nie przyłapał. Twój facet jest normalny. Pracuj nad swoim purytaństwem, ono zagraża małżeństwu. Gdyby to robił nad zdjęciami Dody, też by było larum, że Cię chce zdradzić. Teraz zaczęłabym z nim taka rozmowę: Gdy zobaczyłam cię wtedy w łazience tak mnie to zaintrygowało i podnieciło, że pożałowałam, iż dotąd nie robiliśmy takich rzeczy wspólnie. Spróbujmy. Ale Ty tego nie zrobisz, obrazisz się i będziesz to trawić ca łe życie. Ja mam prawie 50 lat, możesz się ode mnie uczyć tolerancji i mądrości. Trocę mi żal Twojego męża w tym wszystkim. Że trafił na Ciebie. :o

a nie mozecie po prostu porozmawiac? w sumie masturbacja to nic złego..co do tej gazety.. hmm..moze jednak byla tam jakas babka lub strony sie odwróciły ? < sorki jesli poczułas sie urażona moja powyzsza wypowiedzia>

Same ignoranckie wypowiedzi. Prawdopodonie twoj facet jest bi, i podniecaja go rowniez mezczyzni. Tacy ludzie to normalni, zdrowi ludzie. A w ogole, dobrze, ze robil to razem ze zdjeciem faceta a nie baby.

Gość gość
A moj mnie dzisiaj grzmocil napralce ale ze nie mielismy gumki kazalam mu dokonczyc samemu ,strasznie mnie to podniecilo troche mu pomoglam i spust na twarz mniam :)

Gość Żigolak
Zmarnowałaś świetną okazję aby udowodnić, że jednak jesteś lepsza. Trzeba było podnieść tego świerszczyka, przerzucić od niechcenia kilka kartek i stwierdzić, że to badziew i jesteś lepsza po czym wziąć sprawy w swoje dłonie i dokończyć. Szalał by za tobą jeszcze bardziej. Musicie zrozumieć mężczyznę.