Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dziewczyny

A może ja mam za duże wymagania od życia?

Polecane posty

Gość nie mam dziewczyny

Niektóre osoby tak jak ja żyją od lat same, tylko jedzą, śpią, pracują studiują i nie narzekają. Jakby to im wcale nie przeszkadzało, że obok ktoś inny w tym czasie ma parę, bierze ślub, ma dzieci. A może też cierpią tylko nie mówią o tym?

Gość bvertt
a ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość nie mam dziewczyny
>>>>>>>a ja mam 27 lat Kiedyś zdaje się mówiłeś, że nie jest Ci przykro z tego powodu, że nie masz dziewczyny ale ja jakoś nie wierzę. Wydaje mi się, że to co tu piszesz jest dowodem, że właśnie Cię gryzie że nie masz dziewczyny. Ale może się wypwiedz

Gość bujka
kazdy na swoj sposob to przezywa, i nie zawsze sie o tym mowi, bo przeciez nikt nie chce sie zalic:(

Gość aguska - 27 - latek - juz
zakumplujcie sie ze stanczykiem. wciaz wypisuje na nas brzydkie rzeczy

Czy ja wiem, w zasadzie traktuję to neutralnie tzn. ani nie cieszę się z tego powodu, ani nie jest mi przykro. To, że nie mam dziewczyny ma swoje dobre i złe strony. Gdybym miał dziewczynę to też miałoby dobre i złe strony. Czyli wniosek jest taki, że nieważne czy mam dziewczynę czy nie nic się nie zmienia.

Gość zakumplowac sie ze stanczykiem
hm a czy stanczyk to ta sama osoba co pojawiający się tu niekgydś tzw =ja= ? bo wydaje mi sie ze tak

Gość do mam 27 lat
ty klamczuszku! niedawno miales 25 lat i juz nagle masz 27:P

Gość nie mam dziewczyny
>>>>>>>>>a ja mam 27 lat ale jest jakiś powód dla którego piszesz tu często i dobitnie, że nie masz dziewczyny. Jaki to powód?

Przecież pod nickiem \"a ja mam 26 lat\" też napisałem trochę postów. Zapewniam cię, że nie kłamię! W jakim celu miałbym to robić???

Gość bujka
nie zawsze tak jest ze siedzi sie w domu bez przerwy! po prostu nie spotyka sie odpowiednich osob

Gość nie mam dziewczyny
pomyslec co by bylo gdyby nie inernet, zupelnie bylibysmy odcieci od swiata i ludzi

Odpowiednich czyli jakich?Te osoby powinny same za nami biegac?Wpraszac sie do naszego zycia?Czy moze powinnismy wyjsc do ludzi, nawiazywac kontakty?

Gość magduscka
wes nie gadaj bredni jest pelno osob ktore sa w ciaglym ruchu i nadal sa same wyjdz do ludzi, pobaw sie- brednie

Gość nie mam dziewczyny
no ja wlasnie zamierzam nawiazywac kontakty. hm to jest niesamowite jak sobie pomysle ile juz w miedzyczacie moi rowiesnicy a nawe osoby duzo ode mnie mlodsze, zdazyly nawiazac kontaktow i to nawet kontaktow 3-go stopnia...:)

Gość 26joaś
przerażające :) sobota wieczór a my przed kompem. fajnie by było żeby ktoś tak do naszego życia nagle wskoczył z nienacka :)

Gość ja też jestem sam
ale nie pozwoliłbym, żeby ktoś wskoczył znienacka do mojego życia. Dbam o swoją prywatność. Mam znajomych, których znam już z jakieś 10 lat, a jeszcze nigdy ani oni nie byli u mnie w domu ani ja u nich.

Gość nie mam dziewczyny
wiecie, ze ja w zasadzie na palcach obu rąk i nóg mógłbym policzyć wszystkie imprezy na jakich bylem w zyciu...:)

Gość bujka
odpowiednich tzn takich ktorzy nam odpowiadaja, przeciez wiadomo ze nie bedziemy z pierwszym lepszym ktory sie nawinie, no nie, nie bedziemy z kims z kim nic nas nie laczy... no ja musze dzis siedziec jutro caly dzien w szkole:(

Gość nie mam dziewczyny
stanczyku, to Ty jesteś =ja=? hm ja do 3 klasy liceum w zasadzie tez nie bywalem na rzadnych imprezach, no poza kilkoma dyskotekami jeszcze w szkole podstawowej. do 3 klasy liceum mialem wisielczy humor jak Ty ale teraz tez nie mam za dobrego i dlatego czas na zmiany.

Gość 26joaś
ja też jestem sam - prywatność prywatnością - ale żyć trzeba, jakbyś miał dziewczynę to co? nigdy byś jej do domu nie zaprosił?

Ja nie wiem co sie dzieje, tylu samotnych ludzi wokolo,a wiekszosc z nich siedzi w domu i wyglada na to,ze juz im nie zalezy nawet,bo poukladali sobie zycie tak ze jest im dobrze.

Gość ja też jestem sam
Może właśnie dlatego nie mam :-)

Gość nie mam dziewczyny
co do wskoczenia w moje zycie, ja sie tez przed tym bronie, wiekszosc moich znajomych nie bylo w moim domu hm ale to ie dobre. robilem to po to zeby czuc ze mam kontrole. nawet nikt nie wie gdzie mieszkam ale z drogiej strony powoduje to wrazenie ulotnosci kontaktow. zalozmy ze wysiąda telefony i internet i moj kontakt ze znajomymi sie urywa a jak by wiedzieli gdzie mieszkam i bywali u mnie to mogliby mnie zawsze odwiedzic , moja wież z nimi bylaby mniej wirtalna bardziej rzeczywista i silniejsza

Gość ja też jestem sam
Myślę, że tak.