Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak...

czy przez mastrubacje nie mam orgazmu?

Polecane posty

Gość zalamana jak...

Mam 24 lata i od trzech lat uprawiam seks. Nigdy nie mialam orgazmu...moj facet bardzo sie stara, robimy to dlugo, piesci mnie, probujemy rozne pozycje, ale nic nie pomaga...ostatnio gdzies wyczytal, ze dziewczyny tak maja, jak czesto i dlugo sie onanizuja. On wie, ze ja to robie od zawsze, gdzies od 14 roku zycia...i bardzo to lubie...i obwinia mnie o to, bo bardzo cierpi, ze nie moze mnie zaspokoic...kochamy sie coraz rzadziej.-( Czy mozna swoj organizm na nowo nauczyc innych reakcji? Jak to osiagnac? To nie jest oczywiscie zadna prowokacja, ale powazny dla mnie problem.

Gość zalamana jak...
to nie jest to samo.-( chcialabym uzyskac odpowiedz na moje pytanie.-(

Nie. Pokaż lub wytłumacz facetowi, jak ma robic, byś miała orgazm i po kłopocie. Jesli nie potrafi zrobić Ci tego, co robisz sobie sama, to znaczy, ze to on jest do niczego.

Gość buziaczki dla....
ale ja chce orgazm pochwowy, mam dosc sesku oralnego!!!

85% kobiet ma tylko łechtaczkowy. Takie są statystyki. Dlaczego sądzisz, że jesteś wśród tych wyjątkowych 15% ? Mi się udało z tym drugim dopiero po 12 latach seksu. :)

Gość prezenterka
Nie ma zadnego udowodnionego wplywu masturbacji na orgazm. Natomiast jest absolutnie pewne ze sa rozne profile seksualne, miedzy innymi ma to zwiazek z budowa anatomiczna. Dlatego tylko czesc kobiet ma orgazm pochwowy ale sadzi sie ze pobudzenie i tak przebiega przez lechtaczke. Wiekszosc kobiet musi miec aktywnie pobudzana lechtaczke by dojsc. Dlatego w czasie seksu z partnerem powinnas dbac o aktywne pobudzanie lechtaczki, wszystko wskazuje na to ze twoj profil jest taki ze powinnas pobudzac sie sama. Nie ma w tym nic szczegolnego tak samo jak facio pobudza sie sam pompujac w tobie to ty mozesz sama pobudzac lechtaczke.