Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazka525

powrot do figury po ciazy i prawie rocznym karmieniu

Polecane posty

Gość grazka525

po ciazy w sumie przytylam 11kg, ale w trakcie rocznego karmienia niestety przybyło mi drugie tyle i waze o 24kg wiecej! Czy ktos zna diete dzięki której mozna wrocic do poprzedniej figury po ciazy i karmieniu plus jakie stosowac cwiczenia przy jeszcze bolacym kregosłupie?

Gość trttyy
ja mam ten sam problem co ty, i tyle samo do zrzucenia,slyszalam,ze dieta 1000kcal jest dobra

Gość grazka525
patrze na siebie i widze kobiete jakby była w ciąży :) brzuch wypiety, tłuste uda, nawet bluzki nie wchodza na mnie tak jak powinny. Tragedia.Jestem po trzech porodach ale jeszcze tak okropnie nie wygladalam. Wszystkie ciuchy które nosiłam nr39 leżą sobie w pudłach i ciekawe kiedy ujrzą światło dzienne....

Gość Stalowa Magnolia
samą dieta nie schudniesz, diete najlepiej połączyc z wysiłkiem fizycznym typu: jazda na rowerze, siłownia, aerobik, basen, jak nie masz czasu to zafunduj sobie chociaz jakis stepper albo rowerek stacjonarny do domu

Ja zaczęłam ćwiczenia fizyczne z płytą specjalną dla mam po porodzie. Ćwiczenie nie są bardzo wysiłkowe. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.