Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerr

facet twierdzi że za czesto mu robię loda

Polecane posty

Gość rerr

hmm... sama nie wiem co o tym mysleć... na początku mówił że robię to znakomicie, kończył b. szybko, a teraz twierdzi że robię to zbyt czesto i go to nudzi... robię mu to średnio raz dziennie, nierzadko kończone stosunkiem.... czy facetów naprawdę to może nudzić?

Gość wsa
pewnie juz sie starzeje albo ma kochanke

Gość rerr
nie, kochanki nie ma, wiem to na pewno, gdyż pracujemy razem. Poza tym jesteśmy ze sobą dopiero 4 miesiące. Starzeje się... może to fakt, ma 41 lat. Jak to jest? Sądziłam że faceci to uwielbiają, a ja wiem że robię to dobrze. Czy naprawdę mogą się tym znudzić?

Gość wsa
im czlowiek starszy tym mniejsze zainteresowanie seksem Sprobuj na poczatek robic to rzadziej Powidzmy co 2 dzien potem co 2 dni Potem zobaczysz jaka bedzie Jego reakcja

Gość rerr
Obecnie jest taki czas że nie możemy się kochać (lekarz mi zabronił ok. 2-3 tyg). A skoro mój facet twierdzi że lody go nudzą to.. co mam robić? Jeśli będę robić to ręką, też się znudzi. Jestem w szoku, z moim poprzednim chłopakiem byłam rok czasu, codziennie pieściłam go oralniie, zawsze to uwielbiał.... Nie wiedziałam że facet może mieć tego dość :(

Gość wsa
to wstrzymaj sie na dluzej Poczekaj az sam przyjdzie zglodnialy ;)

Gość zle to robisz

Gość rerr
dodam ,że jestem po 60-tce

Gość wsa
podszywacz?

Gość rerr
nie,źle tego nie robię, to pewne - podczas pierwszego miesiąca spuszczał się b. szybko, po ok. pól minuty, mówił że uwielbia to wsa - chyba masz rację... ale co ja mam robić przez te kilka tygodni gdy nie mogę się kochać? nic mu nie robić?

Gość Radykalny polonista
41 lat i odmawia lodzika, za ktorego zabierasz sie w biurze z wlasnej inicjatywy? do grobu mu, a nie do alkowy...

Gość Radykalny polonista
ja np. mam zawsze ochote zrobic soczystego loda mojemu chłopakowi

Gość rerr
Nie tylko odmawia, ale.... opada mu gdy to robię. Mówi że znudziło mu się. :( Aja obecnie nie mogę się z nim kochać.

Gość prezenterka
W ogole z facetami jest tak ze przecietnie biorac wydajnosc z ha im spada w miare uplywu wieku. Chwilowo mozna ja podniesc jezeli uprawia sie nowa grzadke ale po pewnym czasie wszystko wraca do normy. Tak jest i w twoim przypadku. Na 41 letniego faceta zadzialal efekt nowosci (nowe cialo i okolice intymne dzialaja bardzo mocno) oraz nowe efekty (jestes znakomitą lodziareczką) ale po kilku miesiacach sie oswoil i wszystko wraca do normy. Jestes chyba duzo mlodsza od niego i dlatego na poczatku mial bardzo duzy wzrost produkcji ale musisz zrozumiec ze 40latek to nie 18latek wiec rzadko sie zdarza by mogl sie odsysac codziennie. Zwykle jest tak ze poziom wspolzycia ustala sie po 6-8 miesiacach i wtedy zobaczysza jaka jest przecietna wydajnosc z ha twojego faceta. Jest to bardzo wazne bo nie bedziesz miala innego wyjscia niz to zaakceptowac, fizjologii nie da sie przeskoczyc. A w zadnym wypadku nie mozesz robic z tego powodu wyrzutow czy jakichkolwiek uwag, wrecz przeciwnie powinnas do sprawy podchodzic bardzo pozytywnie. U faceta po 40 psychika w seksie ma ogromna role. Poza tym musisz tez wziac pod uwage ze u wielu facetow w okolicach 50 nastepuje gwaltowny spadek mozliwosci, szczegolnie u tych ktorzy prowadza niezdrowy tryb zycia (palenie, picie, zla kondycja fizyczna, stresy).

no nie wiem to raczej nigdy sie nie nudzi cos tu musi byc nie tak

jak juz wczesniej napisala poprzedniczka \'spada mu wydajnosc\' i pewnie mu troche glupio dlatego taka wymowka

Gość oooooooo/
daj chłopu odetchnąć. Chcesz go wykończyc...?

robisz mu to codziennie więc się nie dziw że go to w końcu znudziło...bo ile można? tobie też by się pewnie znudziło gdyby ci robił codziennie minete... moja rada? wykorzytsaj sytuację że nie możesz się kochać i po prostu nie rób nic! zobaczysz jaki będzie wygłodniały po tych kilku tygodniach!

Gość realista
moze poprostu zadbaj o swoja higiene,przyklej se dobrze szczeke czy cus?