Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malianna

Problem z seksem w 5 letnim zwiasku

Polecane posty

Mam duzy problem chodzi o moj zwiazek jestem z chlpakiem 5 lat jestesmy zareczeni i jest mi z nim cudownie gdby nie jedna sprawa seks, wczesniej na poczatku zwiazku nie mielismy seksu tylko pieszczoty i inne rzeczy ja sie za bardzo baalam ciazy, a teraz przyjmuje tabletki i nie mam nawet ochoty :( a jak ja juz mam to moj facet nie moze bo za zadko sie kochamy (za szybko dochodzi)(lub mu opada, mowi ze chce mu sie bardzo ......nie umiemy sie zgrac jakos , moze sie stresujemyy , caly czas mam poczucie winy ze inne pary maja normalny seks a my przez 5 lat bardzo malo, wczesniej nam sie udawalo ale chyba te tabletki zle dzialaja na mnie., dla mnie to dziwne ze bardzo go kocham ale nie podniecaja mnie pieszczoty tak jak kiedys....on na pewno mi sie nie znudzil......nie wiem co robic

Gość Esk00
ja jestem z facetem już prawie 7 lat, i wiem ze może być różnie stres potrafi wiele niedobrego zdziałać wiem coś o tym. Nie za kazdym razem przecież zbliżenie musi kończyć sie orgazmem itp. moze dobrze gdzieć pojechać odstresować sie i wcale tam nie musi do czegos dojść. A tabletki jakoś tam zmieniają ale tak naprawde to zależy od tego co czujesz w srodku. Spokojnie musicie sie siebie nauczyć nie przyjdzie to zaraz bo trzeba trochę czasu. Ważna rzecz trzeba porozmawiać co kto lubi i jak kwestia jak to napisałaś zgrania, nie odrazu rzym zbudowano Pozdr.

Gość nie przejmuj się
wygląda,że decydującym czynniekiem jest stres.jezeli o tym rozmawiacie i nie wrzucacie problemu pod dywan to juz połowa sukcesu. oddzielnie wczujcie się w siebie.Pomysl co Ciebie by podniecało,co mozna zmienic,ale przede wszystkim powinnaś "zamknąć" tę traumę ciążową,wiem jak to mocno może ograniczyć ochotę ne seks.spytaj co On by chciał,może wystarczy,że zobaczy wyluzowanie u Ciebie.taka podświadoma obustronna truma działa negatywnie.Zróbcie z tym porządek,a będzie dobrze.Skoro jesteście dla siebie ważni to warto walczyć.wbrew pozorow bardzo wiele DOBRYCH związków wcześniej czy póżniej ma krótsze,badz dłuższe problemy łóżkowe.takie życie,głowa do góry :)