Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaaaa1

Jak mam się kochać, żeby zajść????

Polecane posty

Gość Tusia a
moze ty najpierw sobie slownik ortograficzny spraw, zamiast za dzieci sie brac??? :o :o :o

Gość Tusia20
nie dzięki mam już tyle lat że mogę się starań nick nic nie znaczy.. a korzystam z innej klawiatury z tąd te błędy.. ;--

Gość Tusia jasne na innym temacie
pisalas co innego.:O

Gość Tusia20
heh kilka osób tu ma Tusi20 nick..Chyba muszę zmienić..

Gość tinia2121
hmm radze nie obliczac i nie sprawdzac, ja robilam tak 8 miesiecy bez skutku, pozniej wyjechalam, nie liczylam, nie mirzylam, nie obsetrowowalm, nie kalkulowalam ciagle kiedy ta owulacja bedzie, no i zaciazylam ;) niektorzy czytajac Was kochaja sie chyba tylko dla dziecka, chcoc do tego sie nie przyznaja, ja tez tak robilam z zerowym efektem, a moja koelzanka robi tak juz 3 lata, leczy sie u gina, ona jest plodna, jej maz tez byl przebadany a nie moga zajsc w ciaze.... gin powiedziala jej ze za bardzo chce... a wiadomo zechodzi sie jak nie chce, a jak chce to sie nie da...

A Ty znowu o tym słowniku!!!Polonistka od siedmiu boleśći!!!Na każdym forum wyskakujesz do dziewczyn żeby sobie słownik kupiła,Ty sobie kup nowy mózg!!!

Wracając do tematu Kochajcie sie poprostu tak ,żeby wam to sprawiało przyjemność a nie było tylko argumentem do zajścia w ciążę,no i w dniach płodnych kochajcie sie codziennie.Sukces gwarantowany!!!

Gość Tusia20W
Teraz tylko zostało czekanie i wypatrywanie czy owulacja będzie:( Mam nadzieję że w tym miesiącu dostanę bo w tamtym miałam:)ale nic nie wyszło ze starań:(

Gość amam
no nie zwasze owulacja wystepuje co miesiac... zdarzaja sie cykle bezowulacyjne...

Gość Tusia20W
Tym bardziej że niektórzy mają problemy z płodnością i podejżewany PCOS:(:(:( ja tak mam niektóre cykle są bezowulacyjne:(

Nawet tak nie myśl!!!Bedzie dobre ,zobaczysz!!!zajdziesz w ta upragnioną ciąże!!!I nie bierz żeadnego innego scenariusza pod uwage!!!

Gość Tusia20W
Staram się myśleć pozytywnie ale już się boję na samą myśl.. Za tydzien szereg badań mnie czeka... Poleci trochę kasy ale będę pewna co mi jest:(

Wiesz co może to nie jest problem Twojego ciała lecz duszy...sama siebie blokujesz...byłaś już wcześniej na jakichś badaniach,że masz takie czarne myśli czy poprostu gdzieś przeczytałaś i sie dopasowałaś??Ile sie już staracie o dzidzie??

Gość kinga22
z tego co wiem to najlepiej w srodku cyklu ale moze najlepiej codziennie plemniki dlugo potrafia przezyc w organizmie kobiety jak to nie pomoze to niem cos jest nie tak ale en swiat jest smiesznyjak ktos chce miec dziecko to niemoze a jak ktos nie chce to ma to pa powodzenia...........

Gość Tusia20W
No miałam już kiedyś badania robione lekarz wykrył coś na jajnikach byłam mała..Nie pamiętam co to było.. Mam ogólnie problemy hormonalne..no i nadżerka..:( Teraz idę do ginekologa żeby zbadać znowu jajniki i wykluczyć PCOS bo mam dużo objawów tej choroby niestety ale mam nadzieję że to mi nie grozi..no i chcę usunąć nadżerke.. A staramy się od lutego:)Wiem że to mało ale tyle kobiet z łatwością zachodzi w ciąże a ja nie mogę choć robię to w dni najbardziej płodne tak jak w lutym to i tak nic z tego nie wyszło.. Chyba muszę zmienić nastawienie na to wszystko przesatć myśleć o dzidzi (choć to ciężkie)..

Gość ale wy jesteście
nienormalne!!! pewnie że po tabletkach sie obniża płodność. wielkie mondralińskie powpiepszały wszystkie rozumy. studiuję medycynę i coś na ten temat wiem idiotki, po prostu to jest jakiś tam procent osów, a nie od razu wszystkie, więc nie wiadomo jak na kogo zareaguje... zanim kogoś skrytykujecie to sie zastanówcie, bo jak sie zyta to co piszecie to sie niedobrze robi, tak głupotą tu zajeżdza

Gość ale wy jesteście
wielkie panny od siedmiu boleści na jedną wlazły i będą ją jechać...

Gość Tusia20 W
Ale wy jesteście dzieki za poparcie... Wiem że to co piszę ma poparcie w rzeczywistości.. Dużo się tym inetreseuje i nikogo bym w błąd nie wprowadzała.

Gość ale wy jesteście
no pewnie bo wolą o tym nie myśleć, niech wiedzą jakie są realia i tu ktoś dobrze napisał, że na forum jest wiele tematów o staraniu o dziecko, więc to niby wszystko skąd??? ale debilizm nie zna granic, lepiej kogoś pojechać, niż upewnić sie czy nie ma racji...ehhhh

Gość gina gina
a ja mam jedna rade - która sama dostala od mojego ginekologa, tez miałam problem - ale powiedzial zebym po stosunku sprobowala zrobic swiece i trzymac tak pare minut, wiem ze to smieszne i nie jestem pewna czy to pomoglo ale miesiąc pózniej bylam w ciązy... ;)

Gość Tusia20W
chyba spróbuję z tą świecą hihi.. A te dziewczyny moim zdaniem nie są poinformowane przez swoich ginekologów jakie mogą być następstwa stosowania pigułek.. Ja jestem przeciw pigułkom ale lekarz mi powiedział że jak przez dwa miesiące wezme to dostane mocnej owulacji nie wiem czy wziaść czy nie,, i łatwiej byłoby mi wtedy zajść..

Gość meteoryttt
Po pierwsze moja siostra jest gionekologiem i zna sie na tych rzeczach i twierdzi ze tabletki po odstawieniu przywracaja płodność taka jak była przed (chyba ze jej nie było wtedy jak zawsze zgania sie na tabletki) zreszta teraz tabletki mają tak niską zawartość hormonów ze naprawdę w nieznacznym stopniu wpływają na organizm. Po drugie na forum piszą tylko te dziewczyny co mają problem z zajciem w ciąze bo niby po co mają pisać te co bez problemu zaszły?! wtedy piszą w innym, dziale typu macierzyństw Po trzcie żyjemy w czasach gdzie co 4 para ma problem z zajściem w ciąze i to nie jeste spowodowane tabletkami tylko przede wszystkim stresm i chorobami cywilizacyjnymi. A po czwarte faktem jest ze im sie bardziej chce i im bardziej sie obsesyjnie o tym mysli sprawdzając śluzy, wyliczając to i tamto, chodząc z zegrem i kochając sie na zawołanie bo własnie jest czas tym sie bardziej nie udaje! dlatego wyluzujcie Kobiety co bedzie to bedzie! Po roku, dwóchstarań dopiero mozna iść do lekarza i ewentualnie sprawdzic przyczyny.

Gość chyba twpja siostra
kupiła sobie dyplom i nazwe ginekologa powiedz gdzie rzyjmuje zeby nikrt przypadkiem do niej nie poszedł bo jeszcze nam coś przepisze co tylko pogforszy sprawe.... Nie lubie takich bzdur jak gadasz chcesz byc wiarygodna ze wiiesz tyle od siostry a gadasz takie bzdury..

Gość tyłeczek i usmiech
codziennie!!!!!!!!!!!namiętnie...........gorąco .....do środka a potem nogi do góry i nie leć od razu pod prysznic....

Gość autorka topiku2222
ja za kilka dni będę próbować...

Gość a ty
meteoryttt to sie tak nie wymądrzaj, masz siostrzyczke ginekolog? i co z tego??? bo niby wielka pani LEKARZ to wie szystko najlepiej, w szkole gamoniem chyba była i nie uważała na zajęciach albo jest tak stara że nie uczyli jeszcze o tego typu tabletkach.... pisze przecież je jakiś procent osób może mieć takie problemy a nie wszystkie od razu... heh

Gość a ty
artystki sie tu zebrały ni kumate 🖐️