Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sadzicie o ...

Co sadzicie o kochankach???

Polecane posty

Gość tak czytam
nie mowie o jednorazowej przygodzie od czasu do czasu mowie o stalych zwiazkach

Gość Kochanka jest
za kazdym razem "jednorazowa przygoda" tyle ze z ta sama osoba. Acha, kochanka nie udaje orgazmow, i na tym polega jej przewaga na agencja.

upss ostatni wpis bez komentarza....

tak czytam Ja nie winie tylko kochanek,jeszce wogole nie powiedziala,winny jest ten i ten.:D Facet ktoremu jest dobrze Ty tez masz racje. Kazdy ma tu swoja racje!!! No i super,ze ludzie maja rozne zdania!!! Szkoda tylko,ze sa tu prawie same kochanki,a gdzie zony??? Lece lulu🖐️

Gość do sc
Skomentujesz jak spadniesz na ziemie. Ja poczekam.

Gość nie chce być kochanką
ja byłam żoną, a terazjestem kochanką. dotyczy to tego samego faceta. chcę to skończyć, ale on mi nie daje, chce do mnie wrócić, a ja już nie mogę z nim być. kiedyś walczyłam o niego jak lwica, przegrałam ,później długo bylam sama i jak doszłam do siebie pojawił się w moim życiu ponownie, ale moje uczucie już się wypaliło.pierwszy raz przespałam się z nim tłumacząc sobie,że to taka zemsta. więcej nie chciałam się spotykać, ale jemu całkowicie odbiło. mówi, że beze mnie nie może żyć.nwet powiedział jej o nas. ona do mnie wydzwania.żal mi jej szczerze, chociaż kiedyś nawet nie pomyślałam, żeby do niej zadzwonić.

oj to długo poczekasz bo narazie końca nie widać ...