Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta krowa

Padaczka od diany 35. Brałam trzy lata nie wiedząc co biorę!co teraz?

Polecane posty

Gość święta krowa

Kiedy miałam 17 lat poszłam po swoje pierwsze antykoncepty i lekarka mi zapisała diane 35. Zaskoczyła mnie ich cena i cieszyłam się że będę miała regularne okresy i przy okazji zabezpieczenie. Ostatnio chłopak siłą mnie zaciągnął do lekarz bo od jakiegoś czasu mam zaniki świadomości, bloki. Zdarzają mi się one średnio kilka razy dziennie i trwają od kilku sekund do kilku minut. Kiedy odzyskam że tak powiem świadomośc jest mi niedobrze. Myslalam że to z przemęczenia. Trafiłam do szpitala w końcu( 3 dni temu wyszłam). Miałam zrobione wszytskie badania i wykluczono guzy. Jutro mam się zgłosić znowu bo wyszłam na własne życzenie a mam mieć jeszcze zrobione eeg głowy. Lekarze podejrzewają padaczkę która powiązali z Dianą!!!Co więcej to wszytsko mi się zaczeło mniej więcej dwa lata temu!Powiedziano mi że tabletki prawdopodobnie wywołały ukryta padaczkę. Co więcej powiedziano mi że Diana to abrdzo silny srodek.(Nie wiedziałam o tym. Ufałam lekarzowi).Powiedzieli że stosuje sie go na trądzik i na owłosienie. Ja nigdy nie miałam z tym problemu! Co bedzie teraz? Trzy dni temu odstawiłam. Bardzo się boję:(

Gość jyurj
to że jakiś lek nieprzewidzianie ujawni jakąś chorobę, nie znaczy że jest szkodliwy u ciebie cokolwiek innego też mogło spowodować takie efekty