Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffi

Czym najlepiej golić ręce?

Polecane posty

Gość zielona podatkowa
wlosy na rekach mam jasne i malo widoczne a ze swoim facetem jestem juz na tyle dlugo ze szczecina na moich nogach ( nie mowie o miesiecznym zaroscie tylko kilkudniowym) nie przyprawia Go o mdlosci :)

Tiffi prawdziwa po prostu zastanów się, czy będziesz miała siłę dbać o to cały czas młodziutka jeszcze jesteś i może nie musisz sobie dokładać kolejnego kosmetycznego obowiązku jak opalisz ręce, a włoski będziesz przemywać wodą utlenioną, to na pewno bedzie to mniej rażące pozdrawiam

zielona, no to gitara :-) a ja się złapałam na takim poczuciu, że jak mi się zdarzało wsadzić w spodnie takie troszkę drapiące nogi, to jakoś mi już nie zależało na tym facecie ale to tylko moje zdanie jak nie masz bardzo widocznych na rękach i Ci to nie przeszkadza, to najważniejsze ja uważam, że jak komuś przeszkadza, to sobie powinien usunąć mniej się tu liczy odczucie ogółu, bardziej nasze własne i nei jest prawą, że potem odrasta małpie futro ps. polecam wosk u doświadczonej kosmetyczki i na ręce i na nogi - jak ktos chce mieć na dłużej spokój i gładziutkie

Gość Tiffi- prawdziwa
Killbill2- dzięki jeszcze raz:) Możez rzeczywiście narobie sobie tylko dodatkowego kłopotu. Jeszcze się zastanowie, do lata jeszcze trochę...

Gość jejciu nie mam pomysłu
/Jak to powiedziała pewna pisarka (nie pamiętam dokładnie więc nie będzie w cudzysłowie): jeśli nie usuwasz włosów z całego ciała to dobrze, a jeśli usuwasz to też dobrze, ponieważ to jest Twoje ciało i Ty decydujesz... /Ja golę ręce, bo czuję się wtedy pewniej (używam maszynki). I to, że ktoś goli nie oznacza, że jest jakąś małolatą. Każdy ma swoje poczucie higieny i nikt nie będzie go rozgrzeszał z tego czy usuwa włosy czy nie