Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w_wilekiej_kropceee

implantacja

Polecane posty

Gość w_wilekiej_kropceee

mam pytanie na temat objawów implantacji... w poniedziałek (szczyt dni plodnych) kochalam się z moim partnerem...w sobotę pojawiło się minimalne krwawienie (ledwo dostrzegalne, w sumie mozna uznac, że go nie bylo) a dziś pojawiła się spora brazowawa plama, pozniej juz tylko minimalne slady krwi na wkladce...i nie wiem czy moge podejrzewac krwawienie implatacyjne...w koncu juz wczoraj pojawila się krew ( zauwazylam to zupelnym przypadkiem i w normalnych warunkach przeoczylabym to), a to byloby chyba za wczesnie? moze byc to krwawienie okoloowulacyjne? dodam, że śluz ma w tej chwili wszelkie cechy nieplodnego, a w poniedzialek pojawilo sie juz krwawienie owulacyjne, jak zawsze - z tym, ze po szczycie plodnosci jeszcze nigdy nie krwawilam... nie wiem czy sie martwic, ciazy na razie nie planuje...

Gość up upppppppppp
no właśnie, może ktoś wiec coś więcej o objawach implantacji? nie tylko krwawienie, moze ktos mial inne objawy dodatkowe?

Gość znawca ciąż
objawy dodatkowe: pieczenie podniebienia, pryszcze na skroniach, kurzajki, łuszczenie się skóry na kolanach, zaburzenia pamięci, ślinotok, nadmierne pragnienie, wypadanie włosów,.

Gość sara55
ZNAWCO CIAZ:) wejdz prosze na moj temacik, moze ty cos poradzisz:(

Gość kalibabka
skoro nie planujesz ciązy, to czemu sie seksisz w dni płodne :p

Gość up upppppppppppppp
do znawcy ciąż, a czy to luszczenie sie dotyczy tlyko kolan czy mzoe tez np sutkow?

Gość uppppppppp
?