Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daty urodzenia

Podawajcie tu swoje daty urodzenia

Polecane posty

Gość
12.12.1983

Gość zuzia_zuzia
do zenek: ja tez rocznik 1983 jedyne co mi sie kojarzy to ten zasrany wyz i zawsze mnostwo osob na jedno miejsce, szkola, jedna potem druga, mimo wszystko zajebistych ludzi z 83 znam:) zaczelam studia po czym przerwalam i wyjechalam za granice na rok, niestety za namowa bliskich wrocilam w zeszlym roku skonczyc studia co uwazam za najwiekszy blad w zyciu, siedze na garnuszku rodzicow zarabiam ledwie ponad 1100 na reke z czego polowa idze na studia - masakra. Zenek zycze powodzenia i nie wracaj tu - nie ma po co!!! A wszyscy ktorzy macie okazje to uciekajcie z tego kraju, wszedzie za najnizsza krajowa mozecie zyc jak ludzie :)

Gość
zuzia,zarabiasz 1100 zlotych na reke,mowisz.To i tak niezle.Moja kolezanka studiuje zaocznie,zarabia 400 zl i wszystko oddaje na szkole:ODo tego musi dawac korki zeby w ogole cos jej zostalo

Gość anka_22*
24. 04. 85 tak sobie czytam o tych wyjazdach za granice.. - tez planuje wyjechac bo po 1. zarabiam 1300 zl i 800 wydaje na szkole co miesiac a po 2. nie chce mi sie uczyc :) pozdrawiam p.s. warto wyjezdzac ?

Gość zuzia_zuzia
wiem ze 1100 to nie jest tak tragicznie biorac pod uwage ze utrzymuja mnie rodzice, ale uwierz rok czasu mieszkalam w Anglii, tam majac naprawde male zarobki (wzgledem sredniej krajowej) sama sie utrzymywalam, chodzilam prywatnie na ang. stac mnie bylo na oryginalne ciuchy i kosmetyki, do tego wysylalam jeszcze troche kasy i prezentow do Polski i jeszcze sobie troche odlozylam, wiec jak wrocilam tu do tej szarej rzeczywistoci to sie zalamalam. Nie to zebym nie wiadomo co chciala, ale naprawde z takimi zarobkami to niestety niewiele osiagne a szanse na lepsza prace to wiesz ze sa znikome (chyba ze bede miala szczescie albo znajomosci)

Gość zuzia_zuzia
WART, WARTO WARTO, Naprawde jezeli masz okazje to wyjedz, mozesz wziasc urlop dziekanski i sprobowac, oczywiscie nie jest lekko, bo ja dosc ciezko pracowalam no i niestety to co pisza o Polakach za granica to prawda, przekonalam sie na wlasnej skorze ze lepiej sie trzymac od nich z daleka, chociaz z drugiej strony poznalam tez sporo zajebistych ludzi na ktorych moglam polegac i wsrod nich tez byli polacy:) Ale naprawde warto, ostatecznie polecam work&travel - wspaniale wspomnienia mam z USA i przynajmniej masz pewna prace na wakacje :) I zapewniam ktokolwiek z was wyjedzie i zasmakuje normalnego zycia nie bedzie chcial wracac

Gość bujka
05.06.1985

Gość
wiem wiem,ja wiem jak jest w Polsce i ze ludzie wyksztalceni zarabiaja czesto tak,ze to az wola o pomste do nieba:OJak Ci sie znow uda zuzia to wyjezdzaj

Gość Kate skate
to ze ktos ma papierek to jeszcze nie znaczy, ze ten papier jest cokolwiek warty :o

Gość
No wiesz,ja akurat znam wiele osob,u ktorych ten papierek jest wiele wart.Ciezko na niego pracowali,nie mieli prawdziwej mlodosci.A w zamian co?G****

Gość zuzia_zuzia
No wiec wlasnie, ja pracuje w banku i jestem na IV roku Finansow i Bankowosci, a razem ze mna pracuja osoby, ktore skonczyli liceum, ktore studiuja turystyke albo psychologie, wszysscy takie same szanse na awans czyli bardzo male :( Wszyscy to samo stanowisko i ta sama kasa

Gość anka_22*
no to swietnie.. wyjade sobie przynajmniej nie bede wydawac 80%wyplaty na cos co mnie zupelnie nie interesuje - szkola. wogole nie chce mi sie uczyc.. albo nie ten kierunek albo ja sie nie nadaje, niewiem.. albo co najbardizej prawdopodobne szkoda mi tej kasy co ja wydaje.. i dlatego jestem taka anty..

Gość zuzia_zuzia
Ja niestetu tez nie studiuje to co lubie :( i tez szkoda mi kasa, w sumie to sie ucze, bo cale zycie mi wpajano, ze wyksztalcenie to podstawa i w ogole lepsze zycie, praca itp. a tu wielkie gówno!!

Gość 10.11.1988
skrzywdzony rocznik jesli chodzi o mature :( wujek Romek wszystko zepsł przez swoją śmieszną tabelke i ogolnie wprowadzenie zmian 8 miechow przed maturą :( matura nie zgodna z konstytucją (tak stwierdził trybunał konst.) ale co z tego??? jest bo jest, i widac musi byc... :/

Gość 1960.11
Ło alem stara:( Idę.Idź, babciu, idź -juz nie dopisujcie:o

Gość 19.09.1978