Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dowierzam

Czy podczas podczas normalnego seksu też ludzie tak jęczą jak na filmach?

Polecane posty

no wlasnie dzwieki ktore wtedy sa wydawane sa dopelnieniem calosci... ja mam chlopaka ktory sie moze nie wydziera w nieboglosy, ale tez nie jest zupenie cicho i ja to uwielbiam, podnieca mnie to jeszcze bardziej ;)

Bujda, kurczę zaciekawiłas mnie, jak to z Toba będzie. Leć szybko , wypróbuj i napisz, czy byłas cicho, czy nie. :P;)

Gość nie dowierzam
Ja to z czasem sobie tez mysle, ze moze i po ciemku? kiedys myslalem ze przy swietle by bylo ciekawiej no ale w sumie to rzeczywiscie przy swietle bym sie wstydzil pewnie. to na filmach robia przy swietle a w zyciu pwnie po ciemku i jest w tym pewnie jakas racja. przeciez juz jako dzieci zawsze smialismy sie z tego co sie dzieje po ciemku a z tego co sie dzieje kiedy jest widno

Gość nie dowierzam
jestem prawiczkiem:) no i tradycyjne pytanie ile masz lat:) kurcze 5:) ale juz umiem pisac na komputerze:) a tan kaprawde to tyle co Ty bujda:) nie od dziś Cię znam;)

Gość nie dowierzam
a tak apropo bujda, czemu pytasz czy jestem prawiczkiem i ile mam lat:)?

A jak się komuś zechce rano? To ma czekac do wieczora? Bez przesady.:D:D:D O każdej porze dnia jest fajnie, z tym, ze wieczorem - jeżeli zapalamy światło, to jest to tylko malutka lampeczka z kloszem ze skóry, dająca bardzo przyjemny nastrój. Wiesz żabko - zawsze marzę o seksie przy świecach, ale jestem nerwus i denerwowałabym sie, że ja tu będę...., a przez ten czas zrobi mi się pożar. ;)

Żabko, no coś Ty... Faceci uwielbiają, jesli kobietę słyszą. Zazdroszczę Ci. Zmykam już, bo właśnie idę zapalić lampeczkę. ;)

no ja caly czas mowie ze trzeba rozgraniczyc filmy i prawdziwe zycie...

Gość nie dowierzam
Ale mnie rozpracowałaś:)

Gość degenerejszyn
ludki, ale fajny temat spreparowaliście:D jak zaczęłam Was czytać, to teraz nie mogę z powrotem do pracy wrócić:P

Gość degenerejszyn
no to kibicuję wam, moi drodzy:P

degenerejszyn a ty jęczysz, mruczysz czy siedzisz cicho:)? o tej porze pracować:)?????? ano z Warsowii czy jak to tam się mówi a Ty z daleka..hm a co myslalas powaznie o tym zebysmy byli parą...hmm może i ja i Ty kiedyś znajdziemy pary, ja zamierzam zacząć pomagać szcześciu już od zaraz ale efekty to nie wiem keidy będą. Ty też może spróbuj. JAk się pomysli to zawsze sie cos wymysli:)

Gość degenerejszyn
a ja sobie mruczę jak kot:P a propos kota - dzisiaj kocham się z facetem, a tu mój kot usiadł na skraju łozka i się przygląda jak nienormalny:D formalnie nie byłam w stanie się skoncentrować:P

Gość zartowalam