Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

Bolesna miesiączka - juz nie mam siły

Polecane posty

Tez je macie?? Ja zawsze pierwszego dnia okresu to umieram, leze na lozku i nie moge sie podniesc, tak bardzo boli. jak juz dojde do lazienki to nie moge wyjsc bo skrecam sie z bolu. Cała sie trzęsę, raz mi zimno, raz cieło. Jesli mam wolne to leżę cały dzień, gorzej jeśli nie... Łykalam bardzo silne tabletki przeciwbolowe, pomagaly, ale teraz juz po nich wymiotuje, a lagodniejsze nic nie pomagaja. Lekarz tweirdzi ze nie moze nic pomoc, ze jedynym rozwiazaniem sa tabletki antykoncepcyjne... bralam jakis czas, bylo dobrze ale nie chce sie truc.. macie moze jakies swoje sposoby, chetnie bym wyprobowala bo nie mam juz sily....

Gość kochanie---idż na topik
ginekologia,położnictwo.....

Gość agatucha
tabletki....nic innego nie widze

Gość upupupupupupupupup
ja tez dawniej tak miałam - wymioty, okrutne bóle... a teraz marze wprost o tym, od ponad roku nie mam okresu, lecze sie hormonalnie bo chcę mieć dzidziusia czym prędzej a tu...lipa... 5 lat brałam tabsy anty i po ich odstawieniu okres zanikł... do dziś... luteina, plasterki, leki... wszystko wywoływało sztuczne plamienie ale owulacji ani widu... także teraz chciałabym nawet takie męki przechodzic aby w ogóle mieć okres... czuję sie jak bezpłciowiec...