Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Integra

jak poprawić stan skóry ???

Polecane posty

moja skóra staje się coraz bardziej wrażliwa już nie mogę na nią patrzeć i chciałabym ją jakoś wzmocnić . na dodatek wychodzi mi od jakiegoś czasu niewiadoma pokrzywka i osłabia skórę włosy te mam takie że szkoda mówić na dodatek jeszcze rozstępy bo skóra słaba :( ja już sobie z tym nie radzę a mam dopiero 18 lat :( proszę pomóżcie !!

Gość milenkaaa
ja biorę tabletki z wyciągiem ze skrzypu polnego i oeparol- tj kapsułki z olejem wiesiołka. Są na skórę , włosy i paznokcie. Biorę je od miesiąca i pomagają! Paznokcie przestały się rozdwajać!

tabletki to nie jest głupi pomysł :) a ile kosztują jeśli mogę zapytać ?? Choć nie chciałabym stale czegoś brać chciałabym znać także zdrowe sposoby na poprawę skóry tak an wiosne żeby odżyła staram się jeść więcej zdrowych rzeczy ćwicze jak tylko mam czas czyli prawie codziennie jak tylko zniknie mi ta paskunda pokrzywka to może zacznę codziennie spacerować :) i jak słoneczko przygrzeje to powinno być dobrze ale może znacie jakieś dobre balsamy do ciała albo cos podobnego ????

Gość fgklgfgkkg
proponuję przejść n a zdrową dietę. A przede wszystkim pójść do lekarza, zrobić wyniki i dopiero wtedy myśleć o suplemntach ewentualnie.... wiele niedoborów mozna uzupełnićprawidłową dietą

Gość iwiwiw
a ja proponuje odstawic kosmetyki na jakis czas

Ostatnio miałam robione badania ponieważ miałąm powiększone węzły chłonne i wszystko niby już oki co do diety to się zgadzam i staram siębardzo to zmienić na lepsze ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy chciałabym znowu poczuć w sobie taką lekkość i witalność :) uda sie jak nie teraz to z czasem ...

Na pokrzywkę: Spróbuj skórę posmarować sokiem z aloesu. Tylko nie żadnymi kosmetykami z zawartością soku aloesowego. To ma byc sok 100 %. Czyli albo bierzesz prawdziwą roślinę i smarujesz się sokiem \"prosto z liścia\", albo kupujesz w aptece sok z aloesu 100%. Znam przypadek osoby, która walczyła rozmaitymi sposobami z pokrzywką przez 3 lata. Łącznie ze sterydami. Pomógł ALOES. I jeszcze niedelikatne pytanie: czy leczyłaś się na coś sterydami właśnie?

Gość livia wroc
witam, ostatnio dostałam od swojej farmaceutki PRÓBKI kremu pod nazwą PREVENSTRIA FIRMY FREZYDERM szybko sie wchłania , ma przyjemny zapach stosuje od tyg. jestem brdzo zdowolona , polecam wszystkim kolezanką tymi problemami poz livia wroc

Gość livia wroc
witam, ostatnio dostałam od swojej farmaceutki PRÓBKI kremu pod nazwą PREVENSTRIA FIRMY FREZYDERM szybko sie wchłania , ma przyjemny zapach stosuje od tyg. jestem brdzo zdowolona , polecam wszystkim kolezanką tymi problemami poz livia wroc