Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokra włoszka

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Mokra włoszka

Kochałam się z chłopakiem w dni płodne i on skończył we mnie? Wiem że jest duże prawdopodobieństwo że bede w ciąży ale czy naprawde tak łatwo jest zajść w ciążę? A może jest jakaś nadzieja że jednak nie bede w ciąży? prosze o wasze opinie

Gość noa moja
zostalas mamusia i powinnas sie cieszyc.

Gość Mokra włoszka
To był dopiero mój drugi dzień płodny czyli nie ten kulminacyjny w którym jest największe prawdopodobieństwo. Jest jakaś szansa że jednak nie będę mamusią?

Gość jhjgr
50 %...musisz czekac nic nie wiadomo szanse sa poł na pól

Gość Mokra włoszka
Dzieki za małe pocieszenie, choć jeśli się okaże że jestem w ciąży to też się będę cieszyć no ale wolała bym raczej z tym jeszcze poczekać

Gość kilkanascie
niektóre kobiety kochają sie w dni plodne i nie zostają mamusiami, nie zawsze plemniki zdążą na czas. ale trzeba uważać, bo różnie to bywa.

Gość zboczona starucha
Ja bym tak typowała: 80% szansy na ciążę. Niestety bezmyślność (no nie chcę Cię obrażać więc inaczej nie nazwę) Twoja to całe 100%.

Gość oo/
a kto to może wiedziec? Pół na pół jak napisał poprzednik. A chciałabyś?

Gość afgqeagvvvdfyghrb
gratuluję dzidziusia P.s. masz 15 lat, że siętak boisz? za ksiązki się łap a nie do seksu się bierzesz, nawet do końca pewnie nie wiesz na czym to polega : pytania typu : kochałam się z chłopakiem? jestem w ciązy? kogo ty tutaj szukasz? jasnowidzów? do lekarza idź, z mamą, bo podejżewam, że nie jesteś pełnoletnia

Gość myśliszże to forum wróżek
Bardzo duże jest prawdopodobieństwo-sama wiesz to zupełnie nie rozumiem o co jeszcze pytasz...

Gość kilkanascie
nie straszcie dziewczyna, ma prawo zapytać. A że powinna uważać to chyba sama wie...

Gość Mokra włoszka
mam 25lat i jestem pelnoletnia ..Nie jestem z kategori kobiet ktore traca dziewictwo przed 20 ..SZanuje sie ..Stracilam dziewictwo w wieku 24 lat..

Gość afgqeagvvvdfyghrb
to czego się martwisz, idealny wiek do bycia mamą

Gość Mokra włoszka
Przykro mi ale nie jestem jakąś małolatą, mam 22lata i doskonale wiedziałam co robię. Tak się tylko pytam bo kiedyś czytałam że wcale nie jest tak łatwo zajść w ciąże dlatego pytam też was jakie jest prawdopodobienstwo. A jeśli będę to napewno sie uciesze i moj facet z pewnością też :)

Gość Mokra włoszka
W grudniu zresztą, bo ja się szanuję a nie jak jakaś zdzira - wiosną albo latem

Gość myśliszże to forum wróżek
ma prawo zapytać...jasne,ale jaką może uzyskać odpowiedż...przecież żadna jej nie może pomóc-nikt nie wie czy jest w ciąży.. Dziecinada... :P

Gość afgqeagvvvdfyghrb
lepiej teraz, niż później mieć problemy z zajściem w ciążę ;) to dopiero miałabyś tak naprawdę tragedię, pytanie czy chłopak jest odpowiedni ..

Gość Mokra włoszka
Dzieki podszywaczu że mnie bronisz a nie najeżdzasz tak jak inne :)

Gość afgqeagvvvdfyghrb
po drugie, zadając takie głupie pytania :" kochałam się, czy jestem w ciąży? " tylko przeczą Twojemu " mądremu podjeściu do życia "

Gość Mokra włoszka
Chłopak jak najbardziej odpowiedni, jesteśmy juz razem 8 lat i nie była by to dla nas tragedia

Gość zboczona starucha
no tak, na głupie pytania, głupia odpowiedź.

Gość Mokra włoszka
No przecież wiem że jest duże prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży a pytam sie o to czy zawsze jest tak że w dni płodne musi dojść do zapłodnienia! jak się komuś nie podoba to niech nie odpowiada!

Gość afgqeagvvvdfyghrb
więc odważnie przez życie... nie zawsze jest tak jak sobie to zaplanujemy... pomyśl że może nawet jakbyś miała teraz dziecko czyli urodziłoby się, gdy miałabyś przypuścmy 26 lat.. idealny wiek... zobacz ile jest kobiet pragnących mieć dziecko a nie mogą mieć bo za późno się starały, ważna byłą dla nich kariera a po 30 starają się o dziecko.. to jest dla nich wielka tragedia, po drugie, lepiej jak dziecko dorasta i ma młodszą mamę ( ten wiek jest odpowiedni ) w tym wieku dzieci rodzą się zdrowsze, niż miałabyś planowąć to po 30,

Gość jestes z nim 8
lat a stracilas dziewictwo rok temu w wieku 24 lat ?To znaczy ze 7 lat zero ten tego..Rzeczywiscie jestes porzadna..W dzisiejszych czasach juz nawet 19 latki uprawiaja seks i to jest zalosne .

Gość oo/
Z płodnościa to róznie bywa. Tyle par ma kłopoty z zajściem w ciążę. Ale jeśli kochaliscie się bez zabezpieczenia i podjęliscie takie ryzyko to oznacza że już podswiadomie pragniesz tej ciazy. Może na następne święta będziesz mamą...a może nie. Trzymaj sie.

Gość Mokra włoszka
Przecież pisałam ze mam 22 lata a tamto wcześniej to nie ja pisałam

Gość jestes z nim 8
a kiedy stracilas dziewictwo?

Gość Mokra włoszka
jak mialam 18 lat..Zalosna jestem wiem..Ale swedzi mnie w kroku

Gość Mokra włoszka
Napewno jeszcze przed osiemnastką, wtedy byłam jeszcze głupią i naiwną nastolatką ale nie żałuję bo nasze uczucie przetrwało tyle lat i nadal jesteśmy razem