Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokra włoszka

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość więc ile
aa to zmienia postac rzeczy:p jeśli do ucha to na bank cionze:p

Gość więc ile
ja bym takiemu własnoręcznie ukręcila jajka ..To by sie przestal wszedzie spuszczac

Gość więc ile
jestem facetem:p:p:p

A jeśli będę robiła ten test ciążowy to mam wziąźć troche miodku z ucha i sprawdzić co wyjdzie czy może jakoś inaczej?

Gość fxvxvxc
Własnie mam pytanie. Wczoraj z ukochaną zapragneliśmy mieć dzieci. A plan był już wcześniej. Po jakim czasie mogą wystąpić pierwsze oznaki? Kochaliśmy sie dwa razy w ciagu dnia :) dla większej pewności

Gość Mokra włoszka na czerwono
ja juz nie raz robilam swojemu krecenie wora jak sie spuszczal mi do pochwy..100 razy mu powtarzalam by sie do pochwy nie spuszczał to nic nie dawalo..Dopiero jak podczas stosunku trzymam go cały czas za jaja to sie boi ze mu zrobie jajecznice i poslusznie spuszcza mi sie w oko..lub na inna czesc ciala..Gdybym nie trzymala go za jaja to nadal czulby sie bezkarny..Tak jest grzeczny jak odddany pies ..bo wie ze jesli zrobi cos nie tak to mu je ukrece..

Gość fxvxvxc
fora o2 są popierdzielony. Brański ty obsrany ćwoku zajmij sie tym kiblem i trollami bo cie podam do sądu

Gość Mokra włoszka na czerwono
niech jeszcze raz mi sie sposci do pochwy to pozaluje...Bedzie mogfl sie pozegnac ze swoimi jajkami..

kiedy staralam sie z mezem o dziecko on wielokrotnie konczyl we mnie w dni plodne i jakos przed trzy miesiace nie zachodzilam . Wiec jest szansa ,ze ty tez nie zajdziesz ,nigdzie nie jest poewiedziane ,ze jesli skonczy w tobie to zaraz zajdziesz w ciaze..:))

Gość mokra wloszko
i masz racje ..To dobry sposob na antykoncepcje ,ale troche drastyczny ..W koncu jaja sa bardzo delikatne..Lepiej poglaskac ,a nie ukrecic czy ciagnac za nie

bydziubelka dziekuję! 🌻 no właśnie o to mi chodziło aby ktoś mogł potwierdzić ze wcale nie jest tak że odrazu zaszłam w ciąże!

Powodzenia !!!!! Moze powiedz chlopakowi ,zeby sie kontrolowal ,albo zacznij brac tabletki anty ,to chyba lepszy pomysl aby sie kochac bez klopotow:))

Gość vvccfgdfd

Gość mokra wloszka daj znac
czy jestes w tej ciazy.

Witam Mam pytanie do was panie. Kochałem się z dziewczyna wczoraj, dwa razy, pomiędzy stosunkami dziewczyna doprowadziła mnie do wytrysku, i miała trochę spermy w ustach. Umyła później usta 3 razy,raz praktycznie wrzątkiem. Czy jest prawdopodobieństwo że jest w ciąży? Powiem że według jej obliczeń okres powinna mieć za 3 dni, ma nabrzmiałe piersi(już dzień przed stosunkiem takie były, boli ja także podbrzusze), a dzisiaj miała różowy śluz tak się jej zdawało. Temp. mierzyła godzinę temu i ma 36.6. Proszę pomóżcie nam, czy jest prawdopodobne że jest w ciąży ?

Gość tralalaala ...
Ja Cie "pociesze" sama tak wpadlam.. tez plodne, tez w srodku..wczesniej mielismy fuksa, a wtedy juz sie nie udalo.. Biegnij kupic test :(

Wiem, ale to dopiero można sprawdzić gdzieś po 6-7 dniach od zapłodnienia, lub gdy się spóźnia okres. Zamierzam kupić test, ten taki z bobaskiem( niby wiarygodny z tego co tutaj wyczytałem). Nie jestem gotowy na dziecko, partnerka również, a czy różowy śluz nie oznacza że dopiero dni dogodne na zapłodnienie mają wystąpić ?? Bo tak wyczytałem, że niby coś tam sie odczopowuje.

Gość chikanda
zdenerwowany, przez usta miała zajsc? nie rozumiem...

Ponieważ później sprawdziła prezerwatywę ustami, czy czubek jest cały. Tak jakoś wyszło.

Hmm dobra wiadomość dziewczyna dostała okres (wieczorem), więc wszystko dobrze. Bo jakby nawet coś by było to by raczej nie zdążylo by się mocno zagnieździć i by wleciało razem z krwią. Dziękuje za wszystko Miłe Panie,całusy dla wszystkich :*. Przepraszam że wiadomość po wiadomości, ale mnie szczęście rozpiera, ale jeszcze dla pewności test z robimy za kilka dni. Życzę szczęścia każdej z was, czy chcecie mieć czy też nie.Papa