Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana 777

TANIE SZAMPONY dobre??

Polecane posty

Gość hmmm topik
ma tytul tanie szampony wiec niewiem po co tutaj tez sie wepchalas. a co myslicie o szamponach dla dzieci? np. bambino , kosztuje 5 zl z groszami i ma 300ml pojemnosci

dla dzieci na wlosy przetluszczajce sie nie polecam bo nic nie pomoga

Gość hmmm topik
wg mnie chodzi o tanie i dobre:) ja niestety jeszcze nie znalazlam taniego i dobrego szamponu ani drozszego i taniego. w najblizszej przyszlosci chce wybrobowac wlasnie szampon bambino, a jesli chodzi o wlosy przetluszczajace sie to slyszalam rozne opinie (chodzi o szampony dla dzieci)

Gość a ja znam coś co jest i tanie
i dobre to ziołowy szampon FITOMED do włosów suchych i normalnych i kosztuje tylko 9,90zł REWELACJA:)

Gość zdezorientowana 777
Kiedyś używałam szamponu dla dzieci Johnson&Johnson (nie wiem czy dobrze napisałam!!) ale jakoś nie sprawił, że moje włosy były ładniejsze ;) Krem Bambino jest fajny więc może i szampon taki będzie!

Tez bardzo sobie chwale szampony Joanna. Moje ulubione to sa z algami w turkusowej butelce chyba i czarna rzepa. 3 Ziola, Familijny, Jajeczny i brzoskwiniowy z TESCO tez lubie. Moja siostra uzywa szamponu dla dzieci, chyba jest bardziej dla blondynek, bo z reguly blondynki maja inna strukture wlosow. Uwazam, ze szampony maja tylko i wylacznie higieniczna funkcje, lepiej zaoszczedzic na szamponach, uzbierac na dobra odzywke, luksusowa, doslownie kropelki wystarczy, chodzi mi o GoldWell, Kerastase, lub La Prairie.

Gość jakos to jednak bedzie
zastanawiam sie co można by poradzic na moje farbowane wlosy - dlugo juz je farbuje, co 2 miesiace i efekt jest taki ze przyciemniły mi sie koncowki. Farbuje zawsze na braz a one sa praktycznie czarne i do tego takie przesuszone. Uzywalam wielu maseczek, odzywek i jakis jedwab, ale nie dziala to tak jak powinno. Ostatnio zauważyłam, że w miare proste są wlosy po umyciu szamponem i nie nakladaniu zadnej odzywki, bo sie tak glupio nie krecą, no ale podobno trzea uzywac odżywek, szczegolnie jak ma sie takie przesuszone. Może ktoś poleci mi dobrą maskę, odżywke na takie zniszczone koncowki po farbowaniu? To własciwie nie tylko koncowki ale jakies 6 cm włosów..może serum radical? co o nim sądzicie?

Hej napiszcie cos więcej o tych jajecznych z Carreofura i Tesco! Jajeczny wzmacnia cienkie i delikatne włosy i nadaje im puszystość i gęstość. Pamiętam z dzieciństwa jak mi mam nacierała włosy żółtkiem z jajka z dodatkiem czegoś tam jeszcze :)

Gość zdezorientowana 777
A co sądzicie o szamponach "Trzy zioła" ?? bo słyszałam, że są dobre ale nigdzie nie mogę ich kupić :(

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaa0009
szampon jajeczny z Carreofura jak dla mnie jest super. włosy mam takie lśniące i puszyste. w dodatku zero łupieżu...fakt ,że nie jest zbyt gęsty jak np. Palmolive, ale czego się nie robi dla pięknych włosów...jeśli chodzi o szampony dla dzieci (próbowałam bo mam dzidziusia ) to niestety ale włosy tylko ładnie po nich pachną...nic poza tym...łupież, lupież i jeszcze raz łupież...dla moich włosów tylko szampon jajeczny...ten z carreufura oczywiście. pozdrawiam

Gość ten szampon 3 zioła
to kupisz w ALBERCIE albo w kioskach Ruchu:)

a wiecie co jest w tym najfajniejsze???? właśnie to,że nawet fryzjerka mnie pochwaliła,że mam tak ładne włosy i że umiem o nie zadbać...heheheheh ja używam tylko szamponu jajecznego za 1.99zł (oczywiście nie powiedziałam fryzjerce,ze to szampon z carreufura :-)))))) ) żadnych odżywek do włosów nie stosuję. wcześniej moje włosy nie miały połysku, ogólnie były takie przesuszone no i non stop mi się rozdwajały...

kiedys (imie zapomnialam)Dowbor mowila ze myje wlosy szamponami dla dzieci wiecie matka Dowbora( tez zapomnialam jak ma na imie:)) ale wiem ze jest z Joanna? Koroniewska;)

Gość laguna a swoje imie pamietasz

Gość zdezorientowana 777
Dzięki za info! W kioskach tego szamponu nie szukałam :D

To ja się zaczaję na ten jajeczny z Carreufura ( kurde nigdy nie wiem jak napisać tę nazwę ;) ) A nie używacie po nim odżywki? Nie macie problemu z rozczesaniem?

Gość zdezorientowana 777
Ja koniecznie MUSZĘ miec odzywkę. Teraz stosuję taka z Joanny i jest calkiem niezla!

ja naprzykład nie mam problemu z rozczesywaniem włosów po tym szamponie...(mam włosy do ramion)

Gość hewletta
matka Dowbora to Katarzyna:)

Gość elaxl
Kupować jak najtańsze: Barwy, Joanny i Ziaji.

Gość zdezorientowana 777
Kupiłam dziś ziołowy szampon "ze świerzych liści brzozy" firmy Fitti (?) Niedługo go wypróbuję i dam Wam znać ;)

Gość zdezorientowana 777
Powiem Wam, ze fajny jest ten moj nowy szampon!! Wloski sa gladkie i takie mile w dotyku :) jestem zadowolona :)

Gość zdezorientowana 777
MissUkraina ja w ogole nie wiedzialam ze istnieje taka firma jak Fitti :) Ale musze przyznac, ze z tego szamponu jestem naprawde zadowolona :) Obecnie myje wloski szamponem z czarnej rzepy Barwy i tez jest dobry :)