Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kac pro

pompka do c*pki

Polecane posty

Gość kac pro

hej laski!używała ktora pompki do c*pki?jakie wrażenia?może jakieś sugestie?bo mam zamiar kupić sobie.i jeszcze żelkowego (delikatniutkiego) przyjaciela.macie może jakieś szczególne typy?pozdrawiam was.pa!

Gość Mokra_włoszka
Polecam wieloczynnościowego robota kuchennego. Poprawdzie niezbyt delikatny, ale dobry z niego słuchacz...:classic_cool:

Gość kolarz_--
mogę ci pozyczyc mojej do rowera :P

Gość hydraulik psychiatra
ja mam fajna pompke, normalnie sluzy do przepychania kibla, ale w wyjatkowycvh sytuacjach mozna zalozyc ja delikwentowi na pysk i przez dziurki do nosaq wyciagnac mozg zeby sprawdzic jego aktywnosc. U Ciebie nie oplaca sie podejmowac takich prob!

Gość kac pro
no wiecie?tu to się na Was zawiodłam.myślałam , że chociaż jedna używa i podzieli się wrażeniami.no nic.będę musiała sama wybrać jakiś optymalny kształt i wielkość.facetów nie pytam , czy im się podobają takie napompowane , bo to nieistotne.i tak jestem zdecydowana.mężuś będzie miał frajdę.papatki

Tia... albo padnie na zawał jak zobaczy nadętą mordę trolla zamiast swojej szparki :classic_cool: Super niespodzianka. Napąpuj sobie też powieki. Z pewnością się ucieszy :classic_cool:

Gość kac pro
heh ! wy to chyba jesteście zakompleksionymi , grubymi dziewicami... se kupiłam, napompowałam swoją c!pkę i... on był w 7-mym niebie. sie nie mógł oderwać od mojej muszelki. nie wiecie co tracicie . a i moje odczucia są jakby nieco mocniejsze. szkoda , a może nawet lepiej , że żadna z Was mi nie (o)doradziła , bo stracilabym wiele. a wy dalej się srajcie z wałami z kołdry. pozdrawiam te seksualnie-normalne

Gość kac pro
To straszne. Dziś mi powiedział, że wziął moją nadętą cipkę za tyłeczek i był przekonany, że robimy anala :(