Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka new

mój mąż jest kierowcą i tak sie zastanawiam czy jest wierny

Polecane posty

Jesteśmy 5 lat po ślubie mamy synka i wydaje mi sie że wszystko jest w porządku zawsze ma na mnie ochote po powrocie Tylko czasem sie zastanawiam czy jest mi wierny. Jęździ średnio po 1,5-2 tygodnie

Gość Aszkaa23
Czy sa jakies sygnaly ze zdradzac moze? Jak wraca nie jest steskniony, jest nieczuly, opryskliwy, zamyslony, nerwowy?

Gość oo/
oczywiście, że jest wierny. Skoro ty jestes to dlaczego on ma nie byc?

Gość krysia z ursusa
w cuda wierzysz? hehehehe Kazdy kierowca zdradza.Mówie ci to! A wiem cos na ten temat...

Gość oo/
miałaś przyjemnosć z kazdym? Pogratulować...

TAk wierze mu bo jest zawsze stęskniony i zawsze nawet jeśli jest skonany to ma ochote. Ale w końcu jest facetem. Ja moge wytrzymac bez seksu to nie ejstem prtoblem ale u faceta to coś jak fizjologia

Gość Mini_Mini22
moim zdaniem to byl blad ze tu zalozylas ten temat bo zaraz beda ci wmawiac ze na pewno zdradza i tylko sie zdolujesz

Gość krysia z ursusa
dla faceta zdrada jest tym samym co onanizm.Potrzepie sobie,otrząsnie sie i idzie dalej,nie patrzac w przeszłosc. Facet jest jak pies i musisz to zaakceptowac:-)

Jego rozwiązaniem na nasze rozłąki - jest rączka (mówi ręka nie granat - ch.. nie rozerwie)Zależy mi szczególnie na opini innych facetów moze nawet innych kierowców bo w końcu oni wiedzą swoje :-)

Gość krysia z ursusa
wydając z siebie dźwięki godowe gekona ekwadorskiego negocjuję z prezesem Polsatu moje występy w godzinach największej oglądalności - polegające na wypierdywaniu estońskich pieśni ludowych :-)

często podróżuję stopem po Polsce, jeżdżę różnymi wehikułami, zdarzają się też tiry i powiem Ci tak -często jak rozmawiam z kierowcami to opowiadają mi o swojej pracy, o tym jak są długo poza domem, jak tęsknią z rodziną -jeden gość mi kiedyś album fotek z dziećmi i żonką pokazał nawet;) -to chyba o czymś świadczy ale są też i tacy, którzy starają się bezczelnie podrywać, choć obrączka na palcu błyszczy... nie ma chyba jakiejś zasady, ludzie są różni, niezależnie od wykonywanej pracy