Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejaka ja

Jakie mace pojazdy do slubu?

Polecane posty

NIE WIEM GDZIE SĄ ADMINI > GDBYBYM NIM BYŁA DAWNO NIE MA TEGO POSTU - I NUMER IP TEJ GÓWNIARY MIAŁABYM I JA BLOKOWAŁA ZA KAŻDYM RAZEM GDYBY CHCIAŁA ZAKŁADAC JAKIŚ NICK NA KAFETERII :O

ale ja nie mam zabiaru sie bronic bo niczyja sprawa... jak ktoś chce to dziekuje ale nie mam 16 lat a gimnazjum to nie za moich czasów tak sie składa a w moim wieku trudno nazwa to wpadką

Gość powyżej
dlatego nie jestes adminem moze dlatego, ze wyzywasz innych? hmmm tak, to pewnie o to chodzi :D myszka, wpadka to żadna ujma na honorze :D

\"do tej suki z góry \" NICK SAM W SOBIE BEZNADZIEJNY - ECH SZKODA ŻE ADMINI SĄ JACYŚ NIEOBECNI ;(

powyżej - TAK GŁOSUJEMY NA CIEBIE ŻEBYS ZOSTALA ADINEM BUAHAHAHAHAHA CO TY ZA BZDURY TU WYPISUJESZ ? WEŻ SPADAJ NAJLEPIEJ STĄD - MÓWIE WAM JAK JĄ OLEJECIE TO SAMA Z SOBA POPISZE I ZNIKNIE BO WSTYD JEJ BĘDZIE JA UCIEKAM - APAPAPAPPAPAPAPPAPAPAPAPA DLA WSZYSTKICH OPRÓCZ TEJ ZNAKOMITEJ NASZEJ PANI OD NASTAWIANIA SIE :P

Gość powyżej
ty naprawde masz jakies problemy z głową :O idz, idz i tak nic konstruktywnego nie masz do powiedzenia.