Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauinikaa

170 cm wzrostu i tylko 57 kilo..cholera chyba sie zabije przez to!!!

Polecane posty

Gość klauinikaa

Gość lololo
Ja mam 172cm i 53kg. Wg mnie jest dobrze.

Gość klauinikaa
no co ty? przeciez ja mam niedowage a co dopiero ty?

Gość wesołeczka
niedowaga? hehehehe a to dobre....

Gość klauinikaa
JA PITOLE..czemu to dobre? przeciez podalam dokladnie ile waże i mam wzrost..

Gość wesołeczka
no własnie. dlatego mnie ten żarcik rozśmieszył... ja bym się na twoim miejscu jeszcze troszkę poodchudzała, ze 2-3 kg co najmniej

Gość klauinikaa
zwariowałyscie?dziewczyny ja waże tylko 57 kilo i nawet lekarka jak bnylam na badaniach powiedziala mi ze straaaszniemalo na ten wzrost.:(

Gość wesołeczka
lekarki zawsze tak gadają :-P

Gość klauinikaa
no dobra ..ale co innego jakbym miala naprawde fajne szczuple cialo ale ja mam za chude uda i za malu tylek..zrozum..

Gość mjsduabfojnxcoyg
a ja 176 i waga 54 \:) uważam że jest ok. Czuje sie świetnie i świetnie wyglądam. Jak ci źle zawsze możesz się objadać przez dwa miechy heheh a potem załozysz topik odchudzać czas sie zacząć :P

Gość bazylia0
moja córka ma 44 kg przy 165 cm i tez ciągle płacze ze jest za chuda - tylko nie chcę nic jeśc zyje z przyzywczjenia :(

Gość a sio wesoleczka
Wesoleczka tobie nie tylko brak kilogramow ale i rozumu. Jak mozesz pisac cos takiego? Ze ma sie odchudzic? Ja waze 56-57 kg i mierze 170 cm. Wszyscy , POWTARZAM - wszyscy mowia ze powinnam przytyc. I nie chodzi im o zdrowie tylko ale przede wszystkim o aspekt estetyczny. Nie mow nam tutaj o kanonach mody w twoim swiatku, bo to swiat troche skrzywiony Nie chcialam cie atakowac - jesli to tak zabrzmialo to wybacz - ALE KIM JESTES ZEBY PISAC ZE KTOS MA SCHUDNAC BY BYC TAKIM SZKIELETEM JAK TY??? Kim Jestes?

Gość wesołeczka
podaj swoje wymiary bo mi się wierzyć nie chce, że za chuda jesteś

Gość a sio wesoleczka
i pytanie, na ktore nie musicie nawet odpowiadac : Kto jest symbolem seksu, pozadanym przez miliony facetow na calym swiecie : -dypiaste i cycaste z malym brzuszkiem nawet: BEYONCEE, Jennifer Lopez lub Shakira czy moze - Kylie Minogue, KATE Moss i nie wiem kto jeszcze jest znany na calym swiecie ze swojej chudosci.

Gość klauinikaa
no podam wymiary ale nie wiem jakie mam podać...czego?

Gość wesołeczka
a czy ja napisałam, że ona powinna chunąć? nie! napisałam,że ja bym to zrobiła. ona pewnie z tego nie skorzysta, skoro już jej się wydaje , że jest za chuda.

Gość bazylia0
A co ja mam powiedziec swojej córce jezeli ma tak dużą niedowage ??? też zeby sie zabiła, jak ty to piszesz tu klauinikaa ??? 😭

Gość wesołeczka
no wszystkiego. nie wiesz,jakie wymiary się zwykle podaje? cycuszki, brzunio, pupcia. możesz jeszcze udo i łydkę heh

Gość wierna fanka
a ja mysle ze z 3 kilo powinnas przytyc. Ja mam tez 170 cm wzrostu i waze 63 kilo. Wygladam w sam raz:) Jestem szczupla ale nie chyda mam piekne piersi rozm. 75 C i fajny tylek. Nie znosze chudych dziewczyn.

Gość imimim
wierna fanka nikt nie każe Ci ich znosić czy nieznosić :-P swoją drogą pewno to jakieś kompleksy, skoro aż "nieznosisz" bo gdyby było inaczej, to by było dla ciebie bez znaczenia, jak ktoś inny wygląda

Gość klauinikaa
NO DOBRA PODAJE WYMIARY:( ZMIERZYLAM PRZED CHWILĄ WSZYSTKO:( BIODRA: 93 CM BIUST:97 CM TALIA:71 CM UDO:54 CM ŁYDKA:35 CM RAMIE U SAMEJ GÓRY KOLO PACHY:30 CM\ nie znam sie na tych wymiarach za bardzo i nie wiem jakie są idealne ale moje są na pewno strasznie marnee:(buu

Gość wierna fanka
alwe powiedz mi co jest takiego piekne w suchych dziewczynach????? Mam przyjaciólke z niedowaga. Wyglada strasznie. Jakby ciagle byla chora. Swoja droga moze dlatego mam awersje na chudosc bo bylam powaznie chora i wtedy schudlam niedopoznania. Teraz juz jest dobrze:) Moze dlatego chude dziewczyny kojarza mi sie z choroba

Gość bazylia0
:(

Gość wesołeczka
to się rzeczywiście nie znasz na wymiarach! nie wiem, co tu jest za chudego? może ewentualnie właśnie łydki. ale biodra, pas, biust? nieeee... norma. a nawet mogłabyś zgubić pare cm.

ostatnio jakos duzo powstaje tu tego typu topikow, to chyba jakies prowokacje :P ja mam 170cm i waze 54 i uwazam ze jest ok

Gość klauinikaa
łydki mam koszmarne własnie:(:( cholera ale biodra tez za male:( kurcze maerze by wygladac jak petra nemcova ale nie sadze ze jkiedys bede wygladac tak fajnie jak ona..

Gość wesołeczka
to łydki spróbuj poszerzyć przez rozbudowanie mięśni. po co od razu tyć? biodra masz na prawdę niczego sobie. ja po ciąży miałam tyle, a ważyłam grubo ponad 60.

Gość ta jasne już ci wierzę
97cm w biuście, a 93 cm w biodrach??? tylko gdzie zmierzyłas te biodra? na kościach biodrowych?:D

Gość wesołeczka
a co w tym dziwnego? ja też mam więcej w biuście, niż w biodrach opare cm. Autorko. specjalnie dla Ciebie :-P poszukałam wymiarów Twojego ideału i spójrz: Imie i nazwisko : Petra Nemcova Kategoria : Modelki Narodowosc : Czechy Data urodzenia : 30 Listopad 1980 Oczy : Piwne Wlosy : Kasztanowe Wzrost : 178 cm Waga : Brak danych kg Wymiary : 81C 61 75