Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiaSamosia

Rzecz o zabawkach...

Polecane posty

Prosimy o pomoc w wypełnienu akiety. Ankieta ta posłuzy nam do zrealizowania pracy semestralnej, wiec byblybysmy ogromnie wdzieczne za kazdy wpis. Ankieta dotyczy dzieci w wieku od 6 miesięcy do 1,5 roku. Równiez byłybysmy wdzięczne za wszelkie uwagi dotyczące tej ankiety i pytań w niej zawartych. Goraco zachecamy równiez tatusiów do wziecia w niej udziału. 1) W jakim Pani\\ Pan jest wieku? A) 15 – 20 B) 25 – 30 C) 30 – 35 D) 40 - 2) Ile Pani\\ Pan ma dzieci? .......(podac odpowiedź)....... 3) Kto najczęściej bawi się z dzieckiem? A) mama B) tata C) osoby trzecie 4) Ile godzin w ciągu dnia spędza Pani\\ Pan na zabawie z dzieckiem? A)wcale B) 2 – 4 C) 4 – 6 D) 6 – 8 E) 8 – 10 5) Czy chciałby Pan/Pani spedzać więcej czasu na zabawie z dzieckiem? A) tak B) nie C) nie mam zdania 6) Czy dziecko dziedziczy zabawki po starszym rodzeństwie? A) tak B) nie C) nie mam zdania 7) Jakiego typu zabawki najczęściej dają Państwo dziecku? (zaznaczyć kilka odpowiedzi) A) grzechotki B) gryzaczki C) przytulanki D) maty/zabawki edukacyjne E) klocki 8) Czy funkcja edukacyjna zabawek i wspierająca rozwój dziecka jest dla Państwa istotna? A) tak B) jest istotna, ale nienajważniejsza C) nie, nie ma dla mnie żadnego znaczenia 9) Czy uważają Państwo, iż zabawki dostepne na rynku są estetyczne i zachęcajace do zabawy? A) tak B) nie C) nie mam zdania, estetyka zabawek jest mi obojetna 10) Co zmieniłby Pan\\ Pani w wyglądzie zabawek? ...... (wpisać odpowiedź)....... 11) Czy zainteresowałoby Pana\\ Panią zabawki, które bardziej współgrałyby z wystrojem wnętrza pokoju dziecinnego lub pełniły w nim również inne funkcje? A) tak B) nie C) nie mam zdania 12) Czy funkcje, jakie spełniają dotychczasowo produkowane zabawki zadowalają Panią\\ Pana? A) tak B) nie C) nie mam zdania 13) Jakie funkcje chciałby Pan\\ Pani, aby zostały ulepszone? ......(wpisać odpowiedź)....... Dziekujemy za poświęcony czas :)

Gość pseudonim K
1. b 2. 1 3. a 4. a 5. b 6. b 7. c, e 8. b 9. a 10. 11. b 12. a 13. żeby zabawki więcje mówiły, bardziej wyrażnie, żeby muzyka była ładniejsza i bardziej zróżnicowana

1-b 2- 1 3-a i b 4- d 5-b 6-b 7-a,b,c,d 8-b 9-a 10- nie wszystkie zabawki łatwo można wyprać- niestety :( 11-a 12-a 13- jak napisałam wyżej te co do tej pory używamy, nie wszystkie nadają się do prania. Dźwieki mogłyby być wyraźniejsze i ciekawsze

Gość pseudonim K
nie doczytałam, ze ankieta dotyczy dzieci do 1,5 roku. Niestety, albo stety ;) córka jest strasza.

Gość niewiadoma na maxa
1) W jakim Pani\ Pan jest wieku? B) 25 – 30 2) Ile Pani\ Pan ma dzieci? 1 3) Kto najczęściej bawi się z dzieckiem? A) mama B) tata C) osoby trzecie tutaj zaznaczam wszystkie 3 odpowiedzi 4) Ile godzin w ciągu dnia spędza Pani\ Pan na zabawie z dzieckiem? B) 2 – 4 oczywiscie w wekend wiecej.... 5) Czy chciałby Pan/Pani spedzać więcej czasu na zabawie z dzieckiem? A) tak 6) Czy dziecko dziedziczy zabawki po starszym rodzeństwie? B) nie 7) Jakiego typu zabawki najczęściej dają Państwo dziecku? (zaznaczyć kilka odpowiedzi) D) maty/zabawki edukacyjne E) klocki 8) Czy funkcja edukacyjna zabawek i wspierająca rozwój dziecka jest dla Państwa istotna? A) tak 9) Czy uważają Państwo, iż zabawki dostepne na rynku są estetyczne i zachęcajace do zabawy? A) tak ale niestety czesto bardzo drogie 10) Co zmieniłby Pan\ Pani w wyglądzie zabawek? chyba nic 11) Czy zainteresowałoby Pana\ Panią zabawki, które bardziej współgrałyby z wystrojem wnętrza pokoju dziecinnego lub pełniły w nim również inne funkcje? B) nie 12) Czy funkcje, jakie spełniają dotychczasowo produkowane zabawki zadowalają Panią\ Pana? A) tak 13) Jakie funkcje chciałby Pan\ Pani, aby zostały ulepszone? nie mam zdania pozdrawiam ;)

Gość towlasnieja
a co konkretnie robicie?