Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykle_tylko_czytam

A napiszę sobie.

Polecane posty

Gość Zwykle_tylko_czytam

Siedzię sama w domu i czytam forum. Mam wolny dzień, to sobie pozwalam. W sumie to jest fajnie, ale... Przeczytałam właśnie fragment topiku, w którym kobiety wypowiadają się o o biseksualizmie. Piękne. :) I zarazem jakieś smutne. Bardzo często zaglądam na Forum/Życie erotyczne. Czasami, gdy czytam, czuję rozbawienie, często obrzydzenie, rzadko coś takiego, jak w tej chwili... Nostalgia? Nie wiem. Brakuje mi trochę takich dialogów między Forumowiczami (z premedytacją używam "męskoosobowego" rodzaju, bo wypowiadają się często faceci), nawet anonimowych. Subtelnych, kobiecych, męskich, podniecających. Zdaję sobie sprawę, że czytając większość topików aż świerzbi ręka, by napisać coś złośliwego. Ale spora część z nich to, prowokacje i niestety, muszę to powiedzieć: prowokacje męskie. Szkoda, bo tak naprawdę niczym się od siebie nie różnimy. Zarówno kobiety jak i mężczyźni mają fantazje, marzenia i WSZYSCY mamy do tego prawo. Szanuję to. O faceta, z którym jestem nawet nie muszę tego oczekiwać. On mi to dał bez żadnych "ciężkich rozmów". Jeśli nie mamy ochoty na seks, to to mówimy, jesli mamy, to też dajemy sobie znać. On wie o moich przygodach sprzed naszego związku, a miałam ich stanowczo więcej niż on. Nie mam wyrzutów sumienia, bo on wie, że jest naj... OKAZUJĘ MU TO I MÓWIĘ. Jesteśmy bowiem wobec siebie szczerzy. A jeśli zdarzy nam sie jakiś "skok w bok", to jest to nasza sprawa... bosz... Każdy ma na to ochotę. No, przynajmniej większość ludzi. Ludzie! Więcej wyrozumiałości dla samych siebie i swoich fantazji, mniej "moheryzmu". A teraz do facetów. Nie każdy z was jest wyposażony w 25 cm interes... ale czy to takie istotne? Byłam kiedys z facetem, który miał NAPRAWDĘ małe przyrodzenie. I co? I było fajnie! I, uprzedzając złośliwe wypowiedzi, nie tylko mnie było fajnie. :P Konkludując. Więcej wiary w siebie. Więcej szczerości i więcej taki topików jak te o bi.... Ja też jestem bi i mój facet o tym wie :P On jest zdeklarowanym hetero, ale moje skłonności nie przeszkadzają mu zupełnie. I dodam, na koniec, że gdyby on miał takie skłonności jak ja, to by było fajnie. :)

Gość Zwykle_tylko_czytam
Przykro mi, ale chyba coś nie tak z linkiem. Nawiasem mówiąc czytałam kiedyś taki topik, w którym faceci zarzycali kobietom, że nie potrafią podawać działających linków. :P

Gość Zwykle_tylko_czytam
Wiesz... jak link tak wolno się ładuje, to ja dziękuję. Poza tym, nie mam zamiaru się obrzydzać, czekając pół godziny. Widziałam już różne linki na tym Forum. Darujmy sobie idiotyzmy.

Gość Zwykle_tylko_czytam
Nie mam pojęcia czy to oglądałam. :D Różne rzeczy widziałam, ale cos czuję, że ten twój link, to: a) ostry sex (anal i takie tam) b) jakieś idiotyczne zdjęcie Ech... faceci :P

Gość Zwykle_tylko_czytam
"ale to nie jest idiotyzm tylko prawdziwe oblicze kobiet" To podaj jakis sprawnie działający link. Strasznie chciałaby poznać swoje prawdziwe :) A może poczekam aż mi sie TO załaduje i wyślę Ci opinię... hehe

Gość Zwykle_tylko_czytam
Czekam, czekam... Szczerze mówiąc nie sądzę byś mnie zaskoczył :)

Gość Zwykle_tylko_czytam
Hm... Opinia... beznadzieja. Bo nie czekałam :P

Gość Zwykle_tylko_czytam
Czekajcie... to może poczekam :D

Gość Zwykle_tylko_czytam
bvcret... Już czekam.... ale jak się zawiodę, to znajdę i do ziemi przyduszę :)

Gość Zwykle_tylko_czytam
bvcret... Już czekam.... ale jak się zawiodę, to znajdę i do ziemi przyduszę :)

Gość sam sobie winien
obejrzyj sobie, co chcesz tym udowodnic?

Gość Zwykle_tylko_czytam
bvcret, obejrzyj to... Ta... tego się spodziewałam. Podnieca was to? Fajnie. Ale to jakos nie bardzo związane z tym, o czym pisałam. Kolejny raz się zawiodłam "Forumem" i facetami :) A może małolatami? :)

Gość Zwykle_tylko_czytam
A po co? Ha, ha ha.... :D

Gość Zwykle_tylko_czytam
Gdyby chciał? Pewnie, że tak. Ale po co to durne pytanie? OBEJRZYJ TO - wróć na ziemię i idź do szkoły. Wagary nie są wieczne :P

Gość sam sobie winien
a ja chcialem napisac: "obejrzyj to" co chciales udowodnic wysylajac ten link?

Gość Zwykle_tylko_czytam
SAM SOBIE WINIEN No właśnie nie wiem co on chciał udowodnić, ale to się nija nie trzyma mojego tematu. A już mialam nadzieję, że jakieś kobitki sie wypowiedzą. czy tylko faceci nie pracują o tej godzinie? :P

Gość sam sobie winien
to pewno jakies mlokosy, po lekcjach siedza w kafejce internetowej i pisza bzdury!

Gość sam sobie winien
nie podszywaj sie podemnie osle jakowys!!!

Gość policja internetowa
podszywanie ie pod inne osoby grozi zabraniem klawiatury!

Gość Zwykle_tylko_czytam
E.. tego.... Kto to pisze? Bo tak naprawdę, to nienawidze podszywaczy. I miałam nadzieję, na jakieś wypowiedzi NA MÓJ PIERWOTNY TEMAT.

Gość sam sobie winien
Zwykle_tylko_czytam szkoda ze tak sie rozwinelo, temat byl interesujacy!

Gość sam sobie winien
piszesz ze jestes bi, a Twoj facet to akceptuje. Ja mysle ze kazdy mezczyzna zaakceptowalby taka sytuacje :) Mysle ze masa gosci o takiej kobiecie marza!

Gość Zwykle_tylko_czytam
Też żałuję, ale teraz nie qwiem do kogo piszę. Do tego "obejrzyj to", czy do kogos innego. Nic juz więcej nie napisze na Forum. bo to nie ma sensu :(

Gość Zwykle_tylko_czytam
sam sobie winien Obawiałam się taki wpisów jak OBEJRZYJ TO", ale nie wiedziałam, że to może byc takie... gówniarskie. Miałam nadzieję na jakąś konkretną dyskusję.

Gość sam sobie winien
czasami zdarza sie ciekawy topic, ale najczesciej tez tylko_czytam.

Gość Zwykle_tylko_czytam
Dyskusję a później, gdy już się lepiej poznamy, na wspólny zbiorowy onanizm przed kompami... Ale wy jesteście jak dzieci...

Gość sam sobie winien
???

Gość Zwykle_tylko_czytam
A jakie topiki są dla ciebie ciekawe? Powiem sczerze, że pomijam te o kochankach, kochankach katolickich księży - mam problem z odmianą :), te o rajstopach, wytryskach i takich tam. Czasami są jakieś ciekawe, ale generalnie okreslam to jako bełkot. Sorry Administratorzy, ale chyba zdajecie sobie z tego sprawę. :)

Gość Zwykle_tylko_czytam
Podszył się ktoś. Pewnie ten od tego filmiku. Nie przejmuj się :)

Gość sam sobie winien
generalnie czytam wszystko co zawiera jakis sens, nawet w temacie kochanka ksiedza zawieruszy sie jakas ciekawa wypowiedz :)