Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

ZMECZENIE LETNIM ZMIANA CZASU...

Polecane posty

Co za dziwny dzien..:o Tez tak macie dzisiaj po tej zmianie czasu na letni??? Normalnie chodze spac po 12..w zwiazku z tym ze wczoraj o 12 juz byla 1 dzisiaj odczuwam skutki krotkiego spania. Mam ochote wyjsc juz z tego biura i odsapnac... I SPAC SPAC SPAC !!!!!!!!! POZDRAWIAM ZMECZONYCH 🌼

Ups PARDON..w tytule powinno byc ZMECZENIE LETNIA ZMIANA CZASU....Widzicie...jaka ja dzisiaj nieproduktywna jestem... :o

wybaczcie autorce :) to właśnie przez to zakręcenie, słówka poprzestawiała hihihihi ;) JA TEŻ TAK MAM

:D :D :D :D Ja nie moge..Wy jestescie dzisiaj w wybitnej formie. Wszyscy zauwazyli blad ? Rece mi sie trzesa ze zdenerwowania kiedy cos pisze...Nie chce popelnic kolejnej gafy...A koncentracja mnie dzisiaj sporo kosztuje. :D

Mistrzu - oczywiscie - ale trzyma mnie caly czas od tego pamietnego 3 lipca 2005 roku :D :D :D Uwazasz ze skutki tego moga byc widoczne wlasnie dzisiaj? Nieeeee. Poszlam spac o 1.30 a wstalam o 6.30 i tyle :classic_cool:

Gość Bo tak jest
Niektórzy to mają nasrane w głowach!!!!!!! Wczorajsza zmiana czasu o godzine a czują się tak wielce zmęczone!!!!:) Nie patrz na zegarek tylko idz do psychiatry!!!!!!!

Gość Bo tak jest
Baby to jednak są porąbane i tylko by narzekały!!!! 2 razy w roku zmiana czasu o godzine i tak wielce zmęczone są z tego powodu!!!!!!

Gość Bo tak jest
I chociaż nie róbcie z tego afery albo strajków i protestów w Warszawie pod sejmem:) :) :) :)

AAAA, to stad twoja sennosc.... No to moze i ja sie przyznam, ze nie chodzi tylko o jedna godzine ktora mi skradziono w nocy na sen