Gość saga saga Napisano Listopad 23, 2011 tak jest to herbatka saga przesypana sama probowalam i schudlam 50 kg hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no tak potwierdzam Napisano Listopad 23, 2011 Ja też latałam tylko do kibelka bo te ziola tylko czyszczą a nioe odchudzaja. Kupiłam jedno opakowanie na probę i nic. Ja przez trzy tygodnie ich picia latałam po 8 razy do ubikacji jak głupia. Niedość że nic nie schudłam to utyłam 23 kg tragedia. Te zioła są do niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no tak potwierdzam Napisano Listopad 24, 2011 a po miesiacu picia tych gownianych ziolek utylam 50 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trzeba spróbować Napisano Listopad 24, 2011 Zamierzam schudnąć 6 kilogramów. Trzeba spróbować tych Ziół Tybetańskich w końcu. Tyle o nich czytałam. No to dzisiaj zamówiłam 2 opakowania i się zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WMAk Napisano Listopad 24, 2011 Bardzo proszę o opinie na temat serwisu dotyczącego bezpieczeńśtwa stosowania leków. Jest to wersja testowa. Żeby w pełni wykorzystać możłiwośći serwisu należy sie zarejestrować. adres serwisu: www.medycznynotes.pl Proszę też o opinie o czym chaiała byś przeczytać / co sprawdzić w tym serwisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złota strona Wprost dla serwis Napisano Listopad 26, 2011 Polecam Złota Strona Wprost dla najlepszego serwisu - dowód zaufania klientów http://www.kalorynka.pl/porady/133/Zlota-Strona-Wprost-dowod-zaufania-klientow/pokaz.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złota strona Wprost dla serwis Napisano Listopad 26, 2011 Ups ! http://www.kalorynka.pl/porady/133/Zlota-Stro-na-Wprost-dowod-zaufania-klientow/pokaz.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BalbinkaTuss Napisano Listopad 28, 2011 Dziewczyny zioła Tybetańskie u mnie zdają egzamin z czego jestem bardzo zadowolona. Od kiedy je piję (dwa miesiące) efektem jest to że schudłam prawie 10 kg. Dla mnie jest to rewelka wcześniej nie wierzyłam do końca ale to naprawdę rewolucja w odchudzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anika55 Napisano Listopad 30, 2011 Na tych ziolach schudlam 7 kg. Ja pijac je przez 6 tygodni to osiągnełam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dakara.M. Napisano Grudzień 2, 2011 Anika55................... to całkiem niezły wynik i zazdroszczę ci go ponieważ ja zioła tybetańskie pijąc zaczynam trzeci miesiąc a schudłam tylko 6 kg. Napisz czy zioła pijesz przed czy i po jedzeniu i ile razy dziennie ?. A czy stosujesz te zioła z jabłkami ? czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Grudzień 2, 2011 Hej!Ja również piję już trzecie opakowanie i tylko marne 3,5kg,niewiem co o tym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciaL Napisano Grudzień 2, 2011 Piję przed każdum posiłkiem czasami jadam do nich jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Corwetka Napisano Grudzień 2, 2011 Hejka laseczki ! ja kończę czwarty miesiączek i mój rezultat to 19 kg mniej. Ziółka popijam 3 razy dziennie 10 minut przed głównymi posiłkami zawsze z jednym dużym jabłkiem. Gryzę jabłko i popijam ziołami. Dodatkowo oprócz kilogramów zniknął mi celulit na udach co jest cudowną niespodzianką. Zamierzam stosować tą kurację jeszcze przez 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusia1812 Napisano Grudzień 4, 2011 Witam wszystkich ja ziola stosowalam gdyz tak jak wiele z was nie wierzyłam i chcialam sie sama przekonać czy naprawde dzialaja pilam przez trzy miesiace NIE SCHUDLAM NIC TE ZIOLA TO TYLKO ODCHUDZAJA Z KASY A NIE Z KILOGRAMOW taka jest prawda o ziolach Poczytajcie sobie posty to przekonacie sie ze pisze je ta sama osoba niektóre sie powtarzają wpisy sa identyczne tylko niby inna osoba pisze NA PRAWDE ZIOLA NIE DZIALAJA ALE JAK KTO CHCE SIE ODCHUDZIC Z KASY NIECH KUPI a jeszcze jedno w poczatkowych postach pisze ze chudnie sie w pierwszym mieiacu a teraz pisza ze w pół roku to jest celowe pisanie bo jak nie schudniesz a na pewno NIE to skusisz sie na druga kuracje bo myslisz kupie a może schudne i tak dziala ten system ŚCIEMY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrysiaWrocław/43 Napisano Grudzień 4, 2011 do gusia1812- ja na pewno nie jestem tą samą osobą co pisze według ciebie posty bo robię to pierwszy raz. Nie chcę być posądzona o agitacje za ziołami Tybetańskimi ale radzę znajdź sobie tematy o ziołach tybetańskich i poczytaj o nich w poważnych czasopismach medycznych znanych i publikowanych na całym świecie. Radzę ci również tak jak ja to uczyniłam iść do lekarza dietetyka i porozmawiać sobie o ziołach Tybetańskich gdyż w świecie medycznym są one bardzo chwalone i polecane. Ja zioła tybetańskie zamówiłam 4 miesiące temu i piję je do dzisiaj. Efektem ich działania jest to ze schudłam na dzień dzisiejszy 14 kg i spadło mi ciśnienie krwi które musiałam leczyć tabletkami. Dla mnie jest to cudowna metoda gdyż uwierz mi naprawdę próbowałam w życiu wielu metod a nie jestem młódką i nigdy nie odniosłam takich wyników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ESPANA Napisano Grudzień 4, 2011 DOBRA. Mam zasadę gdzie dwóch się bije tam TRZECI korzysta !!! Więc zamówiłam przed chwilą dużą pełną kurację na odchudzanie, jak skończę chyba za 3 miesiące to się Wam pochwalę ??? .Tylko żeby było czym ! hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak, tak Napisano Grudzień 4, 2011 wierzymy...cha, cha...pełna kuracja..ot tak - na pstryk, bez próby, wydajesz ponad 600 zł, bez żadnych obaw, o reakcję organizmu, smak... Bardzo przekonujące cha, cha... Nawet już nie musisz dopisywać efektów, za czas jakiś - już je znamy - cha,cha :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak, tak Napisano Grudzień 4, 2011 no no wierzymy....je bac to !!! 600 zl kogo na to stac ?????? co to je te ziola tybetanskie co to za g owno znowu ????...cha,cha,cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak, tak Napisano Grudzień 4, 2011 a co to kuwa kto tam pisze ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MADALEJN Napisano Grudzień 5, 2011 ODZYWAŁAM SIĘ W PAZDZIERNIKU,W POŁOWIE 2 OPAKOWANIA.JESTEM PO 3 I DAŁAM SOBIE SPOKÓJ.1 KG MIAŁAM MNIEJ-SZYBKO WRÓCIŁ.JEŻELI 3 OPAKOWANIA NIE POMOGŁY ANI TROCHĘ TO UWAŻAM ŻE 4 NIE OKAŻE SIĘ MAGICZNE.WRACAM DO STARYCH METOD.POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusia1812 Napisano Grudzień 5, 2011 do KRYSIA jak piszesz cos to tak jak ja podaj dokladne przyklady w jakich czasopismach czytalas te artykuly napisz tytul jak jestes taka oczytana wtedy i ja poczytam i nie pisz BZDUR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Madelejn Napisano Grudzień 5, 2011 i to się nazywa zdrowe podejście - spróbowałaś i widzisz, że zero efektu i nie dajesz się nabierać na to, że za krótko stosowałaś. Ja również zakupiłam najpierw jedni, a potem jeszcze dwa opakowania i tak samo jak u Ciebie nie schudłam prawie nic, bo dwa kg w tę i w drugą stronę to żadne spektakularne odchudzanie. Takie, a nawet większe wahania wagi, mam i bez mega drogich ziół tybetańskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo zadowolona Napisano Grudzień 6, 2011 A ja zamówiłam kolejne już czwarte opakowanie gdyż mnie te zioła Tybetańskie odchudzają. Od kiedy je piję schudłam 7 kg a to tylko niecałe dwa miesiące. Takich wyników nigdy wcześniej nie udało mi się osiągnąć i uważam zioła Tybetańskie akurat dla mnie jako zbawienne w działaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Casiopei Napisano Grudzień 6, 2011 Niedawno w TVN był świetny program o fenomenie Ziół Tybetańskich który opisywał działanie substancji czynnych zawartych w tych ziołach. Moja mama od roku pije Zioła Tybetańskie mieszankę na depresję i jest zachwycona działaniem na jej psychikę. Program telewizyjny nie był reklamą tylko raczej miał charakter popularno-naukowy dlatego na pewno nie był tendencyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Madelejn Napisano Grudzień 6, 2011 i jeszcze ci powiem że zioł tybetańskie nie ma !!! to wszystko lipa bo w tybecie zioła nie rosną. Ja osobiście polecam ci inną rewelacyjną metodę : www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/Eksperci.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KTY33 Napisano Grudzień 6, 2011 Zdecydowałam i zamawiam pełna kurację muszę to sprawdzić sama. Przy tylu różnych opiniach wiem to z życia nie może to być obojętne i cos musi być na żeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peggee Napisano Grudzień 7, 2011 Zamówiłam 2 opakowania bo muszę się przekonać osobiście, a uwaga do KTY33 - koleżanko rzeczy pisze się przez (rz !). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusia1812 Napisano Grudzień 7, 2011 -Witam wszystkich nie doczekalam sie odpowiedzi popartej konkretami od osób które tak szybko niby schudly pijac ziola BO TO BZDURA GDYZ ONE NIE ODCHUDZAJA ALE I NIE SZKODZA OCZYM WIE DOKLADNIE SPRZEDAWCA KTORY TAK DROGO SPRZEDAJE ja natrafilam na super artykuł polecam ---Odchudzanie Fakty I Mity darmowy ebook do pobrania pdf- kliknij na linka a poczytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusia1812 Napisano Grudzień 7, 2011 zioł tybetańskich nie ma !!! wszystko lipa bo w tybecie zioła nie rosną bo to skały i góry. Ale ja też osobiście polecam tylko metodę : www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dbest Napisano Grudzień 8, 2011 Jestem w połowie trzeciego opakowania. Z dniem dzisiejszym wywieszam białą flagę - nie przedłużam "kuracji", bo nie ma żadnych efektów. Piłam razem z jabłkami, odstawiłam tłuszcze (cukru nie musiałam, bo nie lubię słodkiego) i waga -2 kg po czym znów +2 kg i tak cały czas. Po 2-ch miesiącach oczekiwałam innych efektów. I tak wykazałam się duuuużą cierpliwością i wiarą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach