Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość dbest
A od jutra zaczynam alli a nie jakieś tam zioła tybetańskie i polecam stronę wszystkim dziewczyny : - wwporadyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/Eksperci.aspx

Gość Sirius
Zioła Tybetańskie zgodnie z instrukcją i zasadami opisanymi w przesyłce piję 3 tydzień i schudłam 5 kg. Dla mnie to rewelacyjna metoda odchudzania i super efekt w tak krótkim czasie bez specjalnych wyrzeczeń . Nigdy w moim życiu nic tak mnie nie odchudzało jak to. Trzy dni temu odebrałam także Zioła Tybetańskie dla mamy gdyż martwię się o jej stawy i kręgosłup.

Gość odchudzona dzięki ziołom
Alli chm ?????- stosowałam i efekt zerowy tylko problem z żołądkiem. Zioła Tybetańskie piję 3 miesiące i na razie ! a może już ! jestem lżejsza dzięki nim o 11 kg. lalalala kurcze jestem hepiiiiiiii! Więc chyba nie jest źle co ????. i schudnę te wymarzone 22 kg.\ Boże trzymajcie za mnie kciuku pleaseeeee.

Gość xlf42
ziola pije od dwóch i pół iesiąca miesiecy i na razie 7,5 kg. Myślę nie jest zle co do tekj pory bo nie miałam nigdy takich efektów na innych cudach.

Gość WeronkaPolsat
Dzisiaj po 2 tygodniach picia skończyłam pierwsze opakowanie ziół Tybetańskich a efekt nie rzucił mnie na kolana - schudłam 3 kg. Ale nie to żebym nie była zadowolona wręcz przeciwnie. Samopoczucie u mnie dużo lepsze niż było i ogólnie czuję się OK. Może za dużo od razu chcę ale dzisiaj zaczyna drugie opakowanie jednak pełna nadziei na następne większe straty kilogramów sadełka.

Gość Iwonka90/60/90
Ja kończę trzecią paczkę i ogólnie schudłam przez ten czas 8 kg. Została jeszcze jedna i mam nadzieję na 12 kg po jej skończeniu.

Gość Adele41
Mam sporą nadwagę i 42 lata. Próbowałam pić, jeść i łykać wszystko co można kupić i dostać. Różne diety i specyfiki i nic a tylko jojo. Ponad dwa miesiące temu zdesperowana i zachęcona tekstem opisującym kolejny produkt w postaci tych ziół postanowiłam spróbować i tego specyfiku choć przyznam nie słyszałam wcześniej o ziołach tybetańskich. Po zużyciu opakowania przez 2 tygodnie efekt zerowy tylko latanie do sraczyka. Po drugim opakowaniu czyli w sumie miesiąc picia aż 3 razy dziennie tylko 4 kg. Kupiłam pełną kurację 4 opakowania no i musiałam dalej się męczyć bo zapłaciłam. Po wypiciu 4 opakowań i mordęgi 2 miesiące efekt 11 kg mniej. Miałam nadwagę 32 kg więc zostało nadal 21 kg a kasa wydana (615 zł) Miałam stracić 30 kg za tą cenę i na to liczyłam. Dla mnie nie jest do żadna rewelacja za taką KASĘ !!!!. Musiałam skorzystać z kredytu który muszę spłacać i dalej mam problem nadwagi. Uważam zioła tybetańskie za grubo przereklamowane. Dodam jeszcze że zioła piłam zgodnie z otrzymaną instrukcją i atestem.

Gość to się ciesz, że
masz 11 kg mniej, ja schudłam tylko 3 kg, które szybko wróciły... nie polecam za taką kasę, lepiej tę kasę przeznaczyć na dietetyka i siłownię.

Gość to się ciesz, że
a w ogóle to chrzanić zioła tybetańskie ja zdecydowanie polecam właśnie dietę z alli. ja osobiście polecam inną rewelacyjną metodę kupuj na :www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx https://panel.netsprint.pl/klient

Gość nie narzekaj to dobry efekt !!
Adelle41 zastanów się. 11 kg w dwa miesiące czyli 5,5 kg na miesiąc. CO TY CHCESZ ? to super wynik i przede wszystkim zdrowy efekt odchudzania.

Gość OHKAROL
ja bralem przez miesiac i w zasadzie udalo mi sie schudnac ok 9kg, efekty uboczne - mialem naplyw energi ale nie chcialo mi sie slodyczy a stresznie je lubie! oni podaja ze 4 kg to max na miesiac. ja kupilem 300 zl to nie majatek a kiedy mam sie odchudzac jak nie w zimie?! zastanawiam sie tylko ile jeszcze kupić jedno czy dwa aby schudnac jeszcze 10 kg.

Gość Guarda22
Mam 22 lata i moim celem było schudnąć 20kg. Początkowo nie wierzyłam, że się uda, ale eksperymentowałam. Brałam różne środki, spalacze tłuszczu itp. Po niektórych pojawiały mi się krosty na twarzy i dziwny trądzik. W końcu przeczytałam artykuł o Odchudzanie i zaczęłam stosować, przy wadze 87 kg. Po 3 miesiącach moja waga spadła do 67 kg. Zamówienia zawsze docierały na czas, a tutaj liczy się systematyczność. Obsługa klienta - profesjonalizm. Z własnego doświadczenia szczerze polecam Odchudzanie wszystkim znajomym i rodzinie. Mogę przyznać, że te zioła tybetanskiesą wielkie!

Gość HetmanMark
Moja żona stosowała zioła tybetańskie (ona kupuje wszystko, aby schudnąć) ja oczywiście ją wyśmiałem, bo do tej pory nic nie działało.. z bólem serca jednak przyznaje, ze myliłem się. Żona stosuje te zioła cały czas i jej wyniki są naprawdę super. Wygląda i czuje się wspaniale i oboje jesteśmy wdzięczni, ja tez zaczynam!

Gość KA-10-GD
Jestem po wigilii objedzona jak bąk. Od tygodnia pije zioła tybetańskie i pierwszy ras od 12 lat czuję się lekko i to wspaniałe uczucie. Nie mam problemu z wypróżnianiem i po takim obfitym żarciu przez cztery godziny byłam juz dwa razy. Dziewczyny polecam wam jeżeli chcecie poczuć się lżej i lepiej. Ja próbowałam wszystkiego i nic tak nie oczyszcza jak te ziółka. Oczywiście mam nadzieję schudnąć 12 kg jak moja koleżanka ale już się cieszę tym że czuję się lekka a nie wzdęta i obolała jak zawsze po każdej impresce. Zdrowych i spokojnych Świąt.

Gość minseda
Jestem 36 letnią kobietą i próbowałam schudnąć za pomocą Allie ale nie było praktycznie żadnych efektów. Zaraz po tym zaczęłam stosować zioła tybetańskie, brałam je przez 3 miesiące i w pierwszym schudłam 8 kg stosując przy tym zdrową dietę i ćwiczenia... Najlepsze jest to, że nie miałam żadnych niepożądanych działań, jak kołatanie serca i bezsenność. Wcześniej odstawiałam to co brałam po każdym takim problemie. A teraz już zamówiłam kolejne opakowania, szczerze polecam je wszystkim moim znajomym.

Gość non stop
wpisy jednej nawiedzonej osoby.... albo dystrybutora ziół.

Gość grubaska1812
potwierdzam to sciema

Gość zika84
Czytając Wasze komentarze pomyślałam, wszystko jedno, nic nie tracę i zamówiłam:)

Gość grubaska1812
Zioł tybetańskie nie ma !!! to wszystko lipa bo w tybecie zioła nie rosną bo to skały i góry. Ja osobiście polecam ci inną rewelacyjną metodę : www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx Tylko alli a nie zioła tybetańskie a zioła tybetańskie to trucizna.

Gość grubaska1812 pieniadz1812@tle
Zioł tybetańskie nie ma !!! to wszystko lipa bo w tybecie zioła nie rosną bo to skały i góry. Ja osobiście polecam ci inną rewelacyjną metodę :www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx Tylko alli a nie zioła tybetańskie a zioła tybetańskie to trucizna.

Gość Joaska45
Jest nieźle w ciągu pierwszych 4 dni schudłam 1,5 kg. TO jest bardzo dobry rezultat biorąc pod uwagę że ostatnio dużo siędzę w biurze i mam mniej ruchu niż zwykle. Czy kofeina zwiekszy działanie tego produktu?

Gość Wandis
Mój przyjaciel polecil mi te zioła i zalecił mi to 3 tygodnie temu. Zamowilam i otrzymałam je w ciągu 3 dni roboczych (mimo, ze nie musialam placic wcześniej za przesylke). Wyniki są zaskakujące i nie mogę się doczekać, co sie stanie po 4 i 6 tygodniu :))

Gość Jaiśmin
Witam, Ja osobiście piłam zioła tybetańskie i schudłam w trzy miesiące 14 kg i już minął rok a ja nadal utrzymuję wagę!

Gość olej gorczycowy
boże jaka tania reklama,zioła tybetańskie mieszane w zielonej górze czy to wazne? wazne,że działają i na sprzedawców i odchudzających:(

Gość chyba najbardziej
działają na sprzedawców :))) Na kupujących tylko jak czytają o rewelacyjnych skutkach :)))) Wtedy działają - na wyobraźnię!

Gość ibinka
Brzmi to wszystko ciekawie i interesująco... tyle osób na forum pisze o nich dobrze lub nie, więc muszą działać. Ja zaczynam z Nowym Rokiem czyli od dzisiaj !

o naiwności tylko ćwiczenia i odpowiednia dieta pomogą na nadwagę. nie ma żadnych preparatow spalających tłuszcz. jak go wyhodowalaś to sama musiszsię go pozbyć. jak można jeść tłuste i wierzyć że jakieś ziółka to spalą dziewczyny myślcie;;;;;)

Gość ależ tu reklammm
mój dziadek jest zielarzem. Zioła pewnie nie zaszkodzą ale na pewno nie odchudzą, no może kieszeń, bo tanie nie są! Lepiej pic nasze zioła rodzime, jak już coś.

Gość ależ tu reklammm
Ja osobiście polecam ci inną rewelacyjną metodę :www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się