Gość meg621 Napisano Styczeń 2, 2012 Witam. Postanowiłam też coś zrobić ze swoją nadwagą ok.10kg i zamówiłam zioła w PROMOCJI .Wierzę że mi się uda.10 lat temu już odchudzałam sie ziołami ks.Klimuszki pod nazwą REDUCENOL.Efekt był zaskakujący 3 miesiace i 12kg mniej.Niestety TYCH ziół juz nie ma.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do tej grubaski! Napisano Styczeń 4, 2012 "Każdy kraj posiada swoje własne tradycje w kierunku ziołolecznictwa. Na całym świecie uznane są metody tradycyjnego leczenia chińskiego, a także ziołolecznictwo tybetańskie." http://www.medycynaludowa.pl/ziololecznictwo/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Musioczek Napisano Styczeń 7, 2012 Borykałam się całe życie z moją wagą i mam nadzieje, to jest odpowiedź. Nacisnelam na zamowienie i wypelnilam formularz. Od razu zadzwonil do mnie Pan Krzyś i przeprowadzil rozmowe, po tem sms potwierdził moje zamówienie adres i dane. Pelen profesjonalizm. Zapisalam sie tez na silownie. Mam zamiar schudnac conajmniej 17 kg do lata! Mineło 3 tygodnie a na wadze widze minus 5 kg. Super !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirka999PKO Napisano Styczeń 10, 2012 Czesc, moja kolezanka z pracy pijac ziola Tybetanskie schudla 9 kg przez 2,5 miesiaca. Ja wlasnie zamowilam 2 opakowania i nie moge doczekac sie przesylki. Od razu zaczne je stosowac, mam nadzieje, ze w opakowaniu jest dodatkowo dokladna instrukcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolantka5 Napisano Styczeń 14, 2012 ja juz stosuje 4 tydzien i chyba jest spoko, narazie 3 kg mniej ale mimo wszystko staram sie unikac chleba i produktow macznych no i stosuje z jablkami bo podobno lepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg621 Napisano Styczeń 15, 2012 Witaj Jolanka5.Cieszę sie ze ktoś tu jeszcze zagląda.Ja stosuję zioła od tygodnia więc efektów jeszcze nie ma ,piję je z jabłkami (tak lepiej smakują )Prosze powiedz czy stosujesz sie ściśle do otrzymanej instrukcji? ja nie jem ziemniaków,słodyczy (bardzo mi smutno :).Nie jem po godz 19 i co jeszcze trzeba robić? zeby były efekty???? Prosze o odpowiedz.A jeszcze jedno mam 48 lat i wiem ze w tym wieku trudno jest schudnąć. 10 lat temu odchudzałam sie REDUCENOLEM ks.Klimuszki i schudłam w 3 miesiące 10 kg.Teraz tez tak chce!!!!!!Pozdrawiam meg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolantka5 Napisano Styczeń 17, 2012 sorki że wcześniej nie odpisalam ale komp mi padl. tak stosuje sie a raczej staram jak moge do instrukcji ale wiesz jak jest. na dzien dzisiejszy moge pochwalic sie juz wynikiem 4 kg. moja siostra raz pije ziola a raz nie od suma sumarum 3 miesiecy i nie stosuje diety ziola z jablkami a schudla 14 kg ale ona ma 29 lat a ja 36 wiec biore na to poprawke ze jej latwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg621 Napisano Styczeń 18, 2012 No to gratuluję 4kg.Ja na razie sie nie ważę,poczekam az minie miesiąc.Tez staram sie stosować do instrukcji ,mam nadzieję ze zostanie mi to wynagrodzone :)Ziół niestety nie jem ,nie mogę nawet z jogurtem.Natomiast stałam się fanem jabłek :)Pozdrawiam i do usłyszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sansuma Napisano Styczeń 20, 2012 Jolontka 5 mam pytanie czy twoja siostra dodatkowo coś robi. Ja piję zioła czwarty miesiąc. Mam podobny wiek i schudłam 11 kg. Dlatego wynik twojej siostry 14 kg w trzy miesiące budzi we mnie zazdrość, oczywiści zazdrość pozytywną z której się cieszę tym że twoja siostra osiągnęła taki wynik. Dlatego napisz czy ona coś jeszcze robi w kierunku schudnięcia czy pije tylko zioła Tybetańskie. Pozdrawiam Sandra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolantka5 Napisano Styczeń 22, 2012 co wiem nic wiecej nie robi ale jak mowi stara sie dodatkowo zdrowo i higienicznie zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunka34 Napisano Styczeń 23, 2012 kochane ! pijecie cos co nie jest sprawdzone ! sugerujecie sie czyms co napisal sprzedca jak i obecni podstawieni zachwalacze na forum. trzeba bylo dzis ogladac program o ziolkach tybetanskich..... koszmar. Zamiast wydawac tyle kasy na trucizne wydajcie ja na dietetyka i rozsadnie ze zdrowiem sie odchudzajcie ! jest tyle skutecznych diet. tylko sie wam nie chce ruszyc dupska do specjalistow ! trujecie swoj organizm jakimis gownami. Siedzicie przed netem i szukacie cudow na zrzucenie kilogramow. Byle szybko byle jak. Nie zwazajac na zdrowie. a przede wszystkim na zycie. pozdrawiam odchudzjacych sie z glową i rozsadkiem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na jakim programie Napisano Styczeń 23, 2012 można było obejrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niunka34 Napisano Styczeń 24, 2012 kochane. meizitang ziola tybetanskie to narkotyki biale proszki w szaszetkach i nieznane tabletki. W TV ekspert mowil i polecał tylko alli a nie te ziola chinskie www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/Eksperci.aspx kochane chcecie zdrowo schudnac to tylko alli !!! a nie chinskie swinstwa tak mowi ekspert lekarski ja na alli schudlam 20 kg w miesiac : www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/Eksperci.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GL34 Napisano Styczeń 24, 2012 Do Jolantka5. Słuchaj ja też dodatkowo przestałam jeść produkty mączne oraz stosuję się do instrukcji Zioła Tybetańskie + jabłka i powiem ci że po 2 miesiącach schudłam 9,5 kg czyli lecimy kochana podobnie. rzymam za nas kciuki...pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marynia wkurzona Napisano Styczeń 25, 2012 te zioła to kolejny wymysł,jak zbić pieniądze na desperatkach.Stracicie pieniądze,a nie kilogramy.Jestem tego żywym przykładem.Nie życzę sobie wpisów po mojej wypowiedzi,że nie trzymałam diety,itp.Mam nadzieję,że temu naciągaczowi urosnie wielkie d....o,jak się obeżre za pieniądze,które od nas wyłudził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz rację Marynia Napisano Styczeń 25, 2012 stuprocentową rację. Wszystkie cudownie odchudzone to ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marynia wkurzona Napisano Styczeń 26, 2012 te zioła to kolejna trucizna .Stracicie zdrowie ,a nie kilogramy bo to narkotyki. Jestem tego żywym przykładem bo na ziołach nic nie schudłam a utyłam dopiero na ALLI !!! schudłam bardzo dużo i bardzo szybko. : www.poradyekspertow.alli.pl/PoradyEkspertow/E ksperci.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marynia wkurzona podwójnie Napisano Styczeń 26, 2012 napisałam wyrażnie,zadnych komentarzy ani reklam zachwalających idiotyczne specyfiki nie potrzebuję,ani ja marynia,ani osoby ,które mają problem ze swoim zdrowiem.Osoba podszywająca niech sobie strzeli baranka i spada ze swoim zielskiem,alisralii innymi duperelami.Dziewczyny nie dajcie się oszukać cwaniaczkowi!Dawna marynia wkurzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marynia wkurzona podwójnie Napisano Styczeń 26, 2012 Powtarzam jeszcze raz !!! zadnych komentarzy ani reklam zachwalających idiotyczne specyfiki chińskie czy afrykańskie. Tylko Oryginalne Alli z apteki a nie alisrali czy inne świństwa. Dawna marynia wkurzona podwójnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masz racje Marynia brawo ! Napisano Styczeń 26, 2012 Ja na ziołach chinskich czy tabitanskich przytyłam przez miesiąc 30 kg dopiero na Alli !!! schudłam 20 kg w miesiąc a w drugi 25 kg i doszłam do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GabiZell Napisano Styczeń 27, 2012 ja tez chce sobie to kupic tylko jest maly problem mieszkam w niemczech i nie wiem czy przysla mi te ziola tybetanskie tutaj. probowalam wszystkiego diet sportu glodowek i nic mi nie pomaga jak schudne to kilogramy wracaja w kilka tygodni i juz naprawde nie mam sily! kuzynka z polski dostala taka kuracje ziolami tybetanskimi pod choinke miesiac temu. jest w polowie kuracji i do dzisiaj mowila mi przez telefon ze schudla 7,5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4kasie Napisano Styczeń 27, 2012 Może jestem naiwna, ale też troszkę zdesperowana. Zamówiłam Zioła Tybetańskie i czekam na przesyłkę. Mając 30 lat przy wzroście 173 cm ważę 75 kg, a marzy mi się 58... Moim największym problemem są brzuch i boczki. Ciekawe co będzie za 2 miesiące... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę zawiedziona Napisano Styczeń 29, 2012 Ziółka Tybetańskie piję już trzeci miesiąc i na razie schudłam na wadze prawie 8 kg. Powiem szczerze że jestem trochę zawiedziona, gdyż myślałam że po 70 dniach picia moja nadwaga spadnie o minimum 12 kg. Ale w zasadzie nie mogę się czepiać gdyż wcześniej nic tak jeszcze mnie nie odchudziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg621 Napisano Styczeń 30, 2012 Do Maryni wkurzonej.Powiedz proszę jak długo piłaś te zioła?Rozumiem ze nie schudłaś tyle ile chciałaś?A czy wogóle coś schudłaś? Ja po pierwszym miesiącu tylko 2 kg,moja siostra po pierwszym miesiącu prawie nic,dopiero w połowie trzeciego prawie 9 kg ,wiec moze za wczesnie sie poddajesz.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kartaginka Napisano Styczeń 31, 2012 Meg621 masz rację całkowitą. Ja piłam 30 dni i utyłam 2 kg ale po 60 dniach schudłam 8 kg. Teraz po 90 dniach mogę pochwalić się tym że schudłam 15 kg i osiągnęłam to o czym marzyłam do tej pory i nie mogę doczekać się w końcu pierwszy raz w życiu lata i plaży w Łebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gol Napisano Luty 1, 2012 Najlepiej zdecydować się na coś innego jak się chce pozbyć kilku, czy nawet kilkunastu kilogramów. Sport i odpowiednio zbilansowana dieta, to jest to! A nie jakieś tam zioła tybetańskie niewiadomego pochodzenia. Najlepiej jest zastosować dietę Okinawa (sama ją stosuję). Jest to dobry sposób codziennego odżywiania, który pozwala na efektywne uzyskanie szczupłej sylwetki bez wyrzeczeń oraz zdrowia i dłuższego życia. Jakie są zasady tej diety? Znaleźć je można na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/12/20/dieta-okinawa-na-sylwetke-i-zdrowie/ Ale jeśli zależy nam na faktycznym schudnięciu, to warto wykorzystać jakiś sport. Można z powodzeniem ćwiczyć w domu, albo też wykorzystać specjalnie przygotowane treningi w klubach fitness. Można tez jeździć na rowerze czy pływać. To co się lubi. Wówczas przy ćwiczeniu co drugi dzień po około czterdzieści minut można uzyskać bardzo dobre efekty odchudzające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morlinka 0 Napisano Luty 1, 2012 Jestem po trzech tygodniach i nic. Waga stoi w miejscu. Stosuję się do wszystkich zaleceń. Może potrzeba więcej czasu. Będę sie odzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morlinka 0 Napisano Luty 1, 2012 Ja jestem po 3 tygodniach i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem zawsze aktywna Napisano Luty 1, 2012 Jasne ja zawsze byłam i jestem za wysiłkiem fizycznym i go zawsze stosowałam i stosuję. Dzięki temu nie utyłam za bardzo jak moja siostra i brat. Geny !!! kurcze. I dlatego miałam jednak ciągle problem z rzuceniem zbędnych kilogramów mimo ćwiczeń fizycznych. Zawsze borykałam się z nadwagą rzędu 12 kg. Od trzech miesięcy oprócz ćwiczeń fizycznych piję 3 razy dziennie Zioła Tybetańskie. Moja nadwaga teraz to jeszcze tylko 3 kg. Zioła Tybetańskie to fantastyczne zioła o niesamowitej skuteczności. Jestem naprawdę bardzo zadowolona i szczęśliwa z osiągniętych wyników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia+26 Napisano Luty 3, 2012 Ja na tych ziolkach tybetanskich schudlam 15 kg. I jestem naprawde za a nawet nie przeciw. Radze i polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach