_LiLu_ 0 Napisano Marzec 26, 2007 Witajcie. Dzis moj pierwszy dzien z dieta z Joya. Dzien serwatkowy... no coz, nie bardzo mi ta serwatka wchodzi wiec ograniczylam sie narazie do kilku mrozonych truskawek i jednego swierzego ogorka. No i woda woda woda. Glod? Tak, troche go czuje ale mam zapal wiec wytrzymuje. Zaczynam od 72 kg :/ moj cel - 55 kg. Na diecie z Joya mozna podobno stracic 8 kg. Ja mam do zrzucenia nieco wiecej wiec po tych dwoch tygodniach musze zaczac inna diete lub powtorzyc jeszcze raz ta. Zapraszam do przylaczenia sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valvijka 0 Napisano Marzec 26, 2007 hej ja tez dzisiaj na pierwszym dniu:) Nie liczne na jakies rewelacyjne efekty ale jakies 4 kg moze spadnie:) pierwszy dzien troche zmodyfikowalam bo nie kupilam serwatki, tak wiec pije od rana tylko maslanke, zaczynam 2 opakowanie a o 17 ide poplywac godzinke na basenie. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz napisać cos wiecej Napisano Marzec 26, 2007 o tej diecie ? co sie jada,ile trwa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 800/1000 Napisano Marzec 26, 2007 wedlug mnie ta dieta nie pomoze.. tam sa polaczenia roznych diet.. codziennie inna.. czyli organizmowi brak systematycznosci.. mam ta diete i uwazam ze nie warto.. no i bedzie jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto napisze mi ta diete Napisano Marzec 26, 2007 PLISSSSS! Jestem facetem,czy tez moge sie odchudzac ta dieta? Waze 88kg/191cm chce schudnac te 8 rowno...Pomozcie kobiety!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slicznie proszę o menu Napisano Marzec 26, 2007 ja tez proszę,schudłam już 4 kg ,jeszcze 2 i ok:) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wedel 0 Napisano Marzec 26, 2007 Czy moge zamiast serwatki pic maslanke?truskawkowa...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łączenie Napisano Marzec 27, 2007 DIETA Z GAZETY JOY!!!Kto ze mna?? 19:56 Wedel -8kg w 14dni , "Prosto nie mozna pojsc bardzo daleko" Antoine de Saint-Exupery 19:56 tez nie mam totalna bzdura 19:59 Wedel czemu? 8kg napewno sie nie schudnie,ale moze polowe..sa w zalaczniku cwiczenia,dobre porady...Ja probuje! "Prosto nie mozna pojsc bardzo daleko" Antoine de Saint-Exupery 21:02 jlfkgfncc a mogłby ktos napisac zasady tej diety i rozpiske tych cwiczen, nie mam kasy aby kupic te gazete a chetnie bym skorzystała z takiej diety. dieta z Joya 09:14 młoda mamusia 21 mógłby ktoś podać jadłospis i zasady tej diety? bardzo dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli nikt nie kupil Joya Napisano Marzec 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkodatr Napisano Marzec 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Marzec 27, 2007 szczerze to nigdy nie widzialam czegoś bardziej głupiego... kazda dieta wydaje mi sie lepsza. . juz kapusciana kopenhaska i glodowka.. niz to.. pozatym watpie ze ktos to zastosuje do konca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jully Napisano Marzec 27, 2007 1dzien sniadanie; koktail z maslanki truskawek albo malin obiad: koktail z maslanki ogorka i duzo ziol do tego kolacja. koktail z maslanki i 2 lyzki soku pomidorowego albo buraczanego( mozna przez caly dzien zjesc jeszcze cwiartke ananasa a ja zjadlam pomarancz 2dzien niece lepszy :) sniadanie: salatka z bylejakich owocow obiad; pelny talez roznych surowek kolacja; zupa pomidorowa(przez caly dzien dodatkowo sok z grapefruita) 3dzien sniadanie; koktail z banana i maslanki obiad: jakis losoc w cuytrynie kolacja: kurczak z ziolami i papryka, tzn piers 100g i dodatkowo 10 migdałow, jak bedziecie chcieli dalsze dni to dajsie znac pozdrawiam obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jully slicznie dziękuję Napisano Marzec 28, 2007 Jully a pozostałe dni jak wyglądają ? mozesz wpisać menu ? bardzo Ci dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jully slicznie dziękuję Napisano Marzec 28, 2007 i jeszcze pytanie mam o wielkosc porcji,np ile koktajlu ,szklankę? Jully thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie do Jully Napisano Marzec 28, 2007 czy napisali jakich ziół uzywać ? a ta zupa pomidorowa to z czym? czysta czy z ryzem ? prosimy o menu na pozostale dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnośśśśśniiikkk Napisano Marzec 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LiLu_ 0 Napisano Marzec 28, 2007 Hej witajcie, jestem juz na 3 dniu diety. Nadal chcecie to menu? To w wolnej chwili moge napisac. Jak narazie schudlam 1 kg a powinnam juz 1.5 ale niech bedzie i to. Dzis dzien spalania tluszczu. valvijka jak Ci idzie?? wytrzymujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tukasa Napisano Marzec 28, 2007 Ja k mnie wkur.... laski, które dostaną to, o co prosiły (czyt. jadłospis), a potem jest awina idiotycznych pytań w stylu: jakie zioła? ile serwatki? To chyba oczywiste, że zioła, jakie lubisz, a serwatki tyle ile uznasz za słuszne, np. jedna szklanka!!!!!!!!!!!! Błagam bez takich debilnych postów!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Lilu Napisano Marzec 28, 2007 nadal chcemy menu na cały okres diety kolezanko wulgarna [do tej chamskiej] --dieta podana zostala tylko na pierwsze 3 dni,po pierwsze czytaj dokładniej ,po drugie jesli tak cie wkurwiamy to moze czas odpocząć od kompa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuaksa wiesz Napisano Marzec 28, 2007 często w diecie bywają ograniczenia ilosciowo-wagowe,więc lepiej jakbys zamilkła Lilu ,podaj menu i napisz czy faktycznie je się do woli czy są limity,dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej z ADHD-tukasy Napisano Marzec 28, 2007 tukasa Ja k mnie wkur.... laski, które dostaną to, o co prosiły (czyt. jadłospis), a potem jest awina idiotycznych pytań w stylu: jakie zioła? ile serwatki? To chyba oczywiste, że zioła, jakie lubisz, a serwatki tyle ile uznasz za słuszne, np. jedna szklanka!!!!!!!!!!!! Błagam bez takich debilnych postów!!!!!!!!!!!!! " tukasa debilu :D:D przyjemnie ci teraz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Jully Napisano Marzec 28, 2007 możesz wpisać menu na dalsze dni bo jesteś jedyną tu życzliwą osobą,reszta wciąz coś zaczyna ,obiecuje,nie konczy albo co gorsza atakuje jak hujasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Jully Napisano Marzec 28, 2007 opssss Tukasa miało być,Tukasa atakuje,sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_LiLu_ 0 Napisano Marzec 28, 2007 Dziewczyny tak sobie pomyslalam ze to okolo 33 strony diety wiec moze podajcie mi maile i po prostu wam powysylam ok? Bo nie chce mi sie przepisywac tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jully Napisano Marzec 28, 2007 wszyscy na diecie są źli bo glodni hehe. maslanki to przewaznie 200 ml ale ja daje cala szklanke a te ziolka to rzerzucha miala byc. no to teraz pisze ciag dalszy dzien 4> W sumie jemy 200 g ryzu. wazonego przed ugotowaniem. Śniadanka' ryz(100g) z sokiem jablkowym+ 200g owoców obiad i kolacja ryż z warzywami( warzym ma byc 450 g) (dodatkowo ryz z owocami jak sie nie wytrzyma) dzien 5 śniadanie;sałatka owocowa(1/2banana jablko i pomarancz) Obiadi kolacja:100g makaronu z 120g brokułów doprawic co kto lubi kolacja: warzywa po chińsku250g dodtkowo kilka żelek dzień 6 to zupa kapuściana 1 główka kapusty, 6 dużych cebul ze szczypiorem, 2 zielone papryki, 6-12 świeżych pomidorów (albo 1-2 puszki), 1 pęczek selera naciowego i to wymieszac mozna jesc zupy ie sie chce i do tego owoce przez caly dzien wyjatek to banany. na nastepne 3 dni napisze jutro pozdrawiam i zycze wytrwalosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama jestes Napisano Marzec 28, 2007 Jully bardzo dziękuje.Czekam do jutra,sciskam serdecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie wiem ale... Napisano Marzec 28, 2007 nie ma to jak zdrowe odzywianie i racjonalne przez całe zycie niż co roku się zimą opychać a latem starac sie rzucic nadwagę...bo matabolizm się zwalnia... a po kazdej nieudanej diecie coraz trudniej jest się odchudzić.. nie wspomnę o tym co się dzieje ze skórą... wiec kobietki zycze wytrwałosci by ta dieta była skuteczna bo ja bym sie na nią nie zdecydowała.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hewletta Napisano Marzec 28, 2007 hej, czy moglabym tez prosic ta diete na maila?:) awrat@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hewletta Napisano Marzec 28, 2007 dziekuje bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joy55 Napisano Marzec 28, 2007 moge sie przylaczyc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach