Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joy..

uroda po 50 tce

Polecane posty

Prosze, powiedzcie jakich kremów nalezy używać po 50 tce. Mam problematyczna cere z widocznymi naczyńkami. Skóra jest zwiotczała i szra. Co robić?

Muszę dodać że w ostatnich 2 m-cach schudłam ok 10 kg. Chociaż zfigury jestem zadowolonaw widać to od razu na twarzy. Próbuję wyszukać jakieś kremy odpowiednie do mojego wieku ale niewiele mozna na ten temat znalęźć. Sama już przetestowałam niktóre m.i. R60/80 Diora, Daxa akle to nie to.Na codzień od paru lat używam Vichy Novadiol. Chciałabym znaleźć jakiś skuteczniejszy krem. Może ktoś mi coś podpowie czekam. Cena nie gra roli.

Gość Wigierka
No cuż, z tego co piszesz przetestowałaś najlepsze. Na szarą cerę wypróbuj jakieś serum z wit C lub maseczki własnej roboty z owoców. Na cerę naczyńskową są specjalne serie kosmetyków ja polecam Erisa.

Gość Wigierka
Acha, moze po ostrej diecie brak Ci witamin, kup sobie może jakieś doustne suplementy np Skrzyp z witaminami, lub skoro cena nie gra roli Inneov jędrność lub Evelle

Dziękuję bardzo. Myślę że masz rację. Chcę spróbować tych tabletek Inneov. Podałam temet może sie ktoś odezwie Pozdrawiam.

Gość dulawka
Jak udało Ci się schudnąć w tym wieku? Poradź koleżankom.Próbuję od dawna i nic!

Miałam cud dietę. Zdrada o której dowiedziałam się z nienacka i odejście męża. Do tego wszystkiego Panienka 23 lata ośiwdczyła że jest z nim w ciąży. Teraz już wiadomo że to nieprawda. Chciała go przycisąć żeby się określił.