Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiaaaa

POMOZCIE!!DZIWNA ODMIANA TRADZIKU!!!

Polecane posty

Gość kisiaaaa

a wiec nie moge sie uporac z trzadzikiem ktory robi mi sie tylko naokolo ust tzn.po lewej i prawej stronie ust, jestem b obsypana i robia mi sie przebarwienia.paskudnie to wyglada:(ju nie wiem co robic.Do tego czolo mam obsypane takimi drobnymi pryszczykami i mam duzooo zaskorniakow.Kiedys mialam taka sliczna cere , nie wiem cos ie stalo:(( ma ktos tak??policzki mam ok, bez 1 syfka...

Gość wiolaj
A może by tak do dermatologa?!!

Gość serioo
ja mam to samo, czoło i linię włosow mam obsiane takimi mini krostkami a reszte super. Czasem mi jakas jedna mala krostka wyskoczy kolo ust, na brodzie. Co to jest?

Gość to chyba od wątroby

Miałam podobny problem z takimi krostkami na czole po kuracji antybiotykiem. Nic nie pomagało!!! Pewna pani mgr farmacji poleciła mi częste przemywanie twarzy lipą (kupioną w aptece) Poza tym smarowałam 2 razy dziennie czoło maścią dermaknel a gdy twarz za bardzo się wysuszała stosowałam krem alergiczny alantan (z apteki ok. 10 zł) Trądzik zginął więc twarz wygląda jak dawniej :-)

Gość serioo
dzięki Madzie-Lena, tylko ja nie bralam antybiotyku od 5 m-cy, a zmiany mam od 2,5 m-ca. 10 m-cy temu odstawilam tabletki antykon.

Gość serioo
nie wiecie co to moze byc?

hmm, wokół ust to może być uczulenie na fluor w paście do zębów albo szminkę/błyszczyk. W zielarskich sklepachpowinna być do nabycia pasta bez fluoru Apident za ok. 10 zł. Można by też na jakiś czas odstawić, jeśli się używa, kosmetyki kolorowe do ust, bo to one mogą być przyczyną takich krostek.